Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimības lapa!!!
Labdien!
Es, grāmatvede, atrodos uz slimības lapas. Vai man ir tiesības šajā laikā parakstīties grāmatvedības dokumentos.
Paldies!
Ответы (18)
un kā Jūs to atspoguļosiet darba laika tabelē?
Kas tādos gadījumos notiek? Vietnieku jau neņems?
un kā būs ar slimošanas režīma pārkāpšanu
Nu neticu, ka uzņēmumā ir tikai viens cilvēks - grāmatvedis
noteikti ir jābūt uzņēmuma dibinātājiem, kas varētu parakstīt šos dokumetus
vai arī neuzrādā uzņēmumā, ka gr''amatvedis vispār ir slimojis
Es esmu dzirdējusi, ka uzņēmuma vadītājs var parakstīties slimības laikā. Tad jau viss uzņēmums apstājas. Var jau tai laikā neparakstīties, tad uzņēmuma vadītājam jāparakstā par visu. Tā ir vai nav.
Jūs padomājiet no otras puses, kas būs, ja VIDs atnāks pārbaude un konstatēs darba laika tabelēs slimības lapu un tajā pašā brīdī , ka slimnieks paraksta dokumentus! tad kā Jūs skaidrosiet to pārbaudītājiem!?
Vai tad slimojot vienmēr mājā jāguļ bezsamaņā, ka nevar roku pakustināt?Atved dokumentus uz māju...vai slimnīcu....? Neder?
Nezinu, kā īsti ir. Jāmeklē likums.
Larao pareizi saka - VID-am ļoti patīk saldzināt parakstus ar darba tabelēm
Darba likums nosaka, precīzi uzskaitīt darba laiku
un nekas cits nav jāmeklē, ja cilvēks ir slims un grib saņemt slimības lapas apmaksu, tad viņš slimo un guļ gultā un neko citu
Paldies par visām atbildēm!
labāk ir neslimot
Jā grāmatvežiem labāk neslimot, neiet atvaļinājumā utt:-D
un strādāt 25 stundas diennaktī
А какие бухгалтерские документы вы подписываете?
Kases dokumentus paraksta -vaditajs,kamer gramatvedis slims vai atvaļinajuma.Un jauzraksta rikojumu ka uz slimibas laiku gramatveža darbu veiks vaditajs.Bijaaudits no VID tieši to parbaudija.Kadpriekšnieks atvaļinajuma -ari rikojums kurs viņu aizvieto un paraksta dokumentus -tikai ne gramatvedis.Salidzinajavisus parakstus uz KO ar darba tabeli.
Darīt vairs nav ko.Neļauj cilvēkiem strādāt.
Закрыть
Краткое описание нарушения