Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Neparakstītas pavadzīmes К списку тем
58 сообщений на сайте
Ответы (26)
1426 сообщений на сайте
Vēlas vai nevēlas - jālabo.
Ja summa nav būtiska - šogad iegrāmatojiet tās starpības. Par to neviens nenošaus.
Tikai tad pavadzīmes pašiem jāizdomā - protams, ja tās nav lielas summas.
58 сообщений на сайте
09.10.2008 12:21
Šogad tika konstatēts,ka par pagājušo gadu ir dažas debitoru neparakstītas pavadzīmes...
Man nav saprotams, kas tās par mahinācijām. Vienīgais ieteikums - pirms kaut ko grāmatojat, paņemat acis pirkstos!
Bet ja vecas un slimas rokas? Var izkrist acis no pirkstiem...
Par neparakstītām pavadzīmēm - man ir firma, kuras pavadzīmes (izejošās) nekad neesmu redzējis un neredzēšu. Tikai nosapņot varu - ir tās parakstītas vai nav parakstītas. Grāmatvedis nevar visas pavadzīmes redzēt, lai kā arī to vēlētos. Diemžēl, jo uzņēmumu specifikas ir dažādas.
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
10004 сообщения на сайте
Bet Amberai gan, lūdzu, nebrūciet virsū. Es metīšos viņu aizstāvēt! Un man ir asa mēle...
2691 сообщение на сайте
Ja Jūs vēl uzspļautu man uz muguras, Jūsu inde daietu i da manas mēles, oj kur tā vēl asāka būtu - kā bārdas pucnazis...
2691 сообщение на сайте