Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Neparakstītas pavadzīmes К списку тем
Rhr 09.10.2008 12:21
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ответы (26)
Norakstītu šajā gadā kā zaudētos debitorus, tikai tas sālīti izmaksā. Pirmkārt ieņēmumi + PVN un norakstīšana palielinot apliekamo ien. UIN dekl.;-)
Ja nav parakstītas, neatzīst, tātad - prece nav piegādāta.
Vēlas vai nevēlas - jālabo.
Ja summa nav būtiska - šogad iegrāmatojiet tās starpības. Par to neviens nenošaus.
Vēlas vai nevēlas - jālabo.
Ja summa nav būtiska - šogad iegrāmatojiet tās starpības. Par to neviens nenošaus.
Vēl jau var tādu fikciju uztaisīt kā preču atpakaļ saņemšanu šogad.
Tikai tad pavadzīmes pašiem jāizdomā - protams, ja tās nav lielas summas.
Tikai tad pavadzīmes pašiem jāizdomā - protams, ja tās nav lielas summas.
Ambera,un ko iesaki Tu?
Rhr 09.10.2008 21:13
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Rhr
09.10.2008 12:21
Šogad tika konstatēts,ka par pagājušo gadu ir dažas debitoru neparakstītas pavadzīmes...
Man nav saprotams, kas tās par mahinācijām. Vienīgais ieteikums - pirms kaut ko grāmatojat, paņemat acis pirkstos!
09.10.2008 12:21
Šogad tika konstatēts,ka par pagājušo gadu ir dažas debitoru neparakstītas pavadzīmes...
Man nav saprotams, kas tās par mahinācijām. Vienīgais ieteikums - pirms kaut ko grāmatojat, paņemat acis pirkstos!
Ambera
Bet ja vecas un slimas rokas? Var izkrist acis no pirkstiem...
Par neparakstītām pavadzīmēm - man ir firma, kuras pavadzīmes (izejošās) nekad neesmu redzējis un neredzēšu. Tikai nosapņot varu - ir tās parakstītas vai nav parakstītas. Grāmatvedis nevar visas pavadzīmes redzēt, lai kā arī to vēlētos. Diemžēl, jo uzņēmumu specifikas ir dažādas.
Bet ja vecas un slimas rokas? Var izkrist acis no pirkstiem...
Par neparakstītām pavadzīmēm - man ir firma, kuras pavadzīmes (izejošās) nekad neesmu redzējis un neredzēšu. Tikai nosapņot varu - ir tās parakstītas vai nav parakstītas. Grāmatvedis nevar visas pavadzīmes redzēt, lai kā arī to vēlētos. Diemžēl, jo uzņēmumu specifikas ir dažādas.
Amber,uzbraucienu piefiksēju,tikai savai aizstāvībai piebildīšu,ne manas darbības laikā šie nesmukumi,diemžēl nesmuko par skatāmu,man atvēlēts padarīt, pie tam, vadība nevēlas labot bilanci...
Rhr 09.10.2008 21:44
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Тогда списывайте в этом году по результатам инвентаризации счета 2310 и восстанавливайте в декларации.
Amber,pārgudrība un gudrība nav viens un tas pats..
Rhr 09.10.2008 21:53
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Я бы тоже не подписала. Правильно сделали. Надо оформлять ППР как положено сразу, а не через год. ИМХО
Aleksja 10.10.2008 01:24
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Pamācīt jau visi gudri, bet cilvēks lūdz padomu, kā iziet no situācijas. Viņa taču neredzēja, kas notika pagājušajā gadā pie cita grāmatveža. Man šāda situācija ir ļoti pazīstama, kad ir nācies pieņemt "kaķi maisā".
Bet Amberai gan, lūdzu, nebrūciet virsū. Es metīšos viņu aizstāvēt! Un man ir asa mēle...
Bet Amberai gan, lūdzu, nebrūciet virsū. Es metīšos viņu aizstāvēt! Un man ir asa mēle...
Protams, protams .... kā jau regulāri trīta...
Leciigaa 10.10.2008 10:09
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Leciigaa
Ja Jūs vēl uzspļautu man uz muguras, Jūsu inde daietu i da manas mēles, oj kur tā vēl asāka būtu - kā bārdas pucnazis...
Ja Jūs vēl uzspļautu man uz muguras, Jūsu inde daietu i da manas mēles, oj kur tā vēl asāka būtu - kā bārdas pucnazis...
Trādi rīdi rallalā....
Leciigaa 10.10.2008 10:23
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть