Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
CLEO, PALĪGĀ!!!!! К списку тем

Ivis 15.10.2008 11:29
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Ответы (17)
Esam vieni SIA,bet sadalīti pa filiālēm,bet šie debitoru parādi bija mūsu izrakstītie. Tagad Lielais SIA,lai sadabūtu parādnieku apmaksu liek mums pašiem apmaksāt.Kad parādnieks samaksās SIA,viņi ieskaitīs mums kontā summu, kas dzēsīs rēķina summu.Esvienkārši nesaprotu kurā kontā iegrāmatot.

Ivis 15.10.2008 11:47
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Grāmatojiet D 23XX K 2620 , kad atmaksās D 2620 K 23XX. Ja jau viens SIA tad jau caur realizācijas kontiem nelaidīsiet;-)
Ерунду какую-то напридумывали. Дебитор всё равно один для всего СИА, а межфилиальные расчёты не должны затрагивать вообще балансовые счета, теперь придумывайте отдельную группу счетов, типо 9 группы и расчитывайтесь через эту группу счетов.
Cleo - Jums jāapstiprina šīs atbildes. Citādi cilvēks neprot ne e-pastu izmantot, ja vēršas pie kāda personīgi, ne arī tēmai nosaukumu izvēlēties, nerunājot jau par 5 vai 7 izsaukuma zīmēm teikuma galā.
Kur tādi rodas!
Kur tādi rodas!

Diena nav smaga, bet reizēm nervi uzdod - cik daudz apkārt cilvēku, kuriem šķiet, ka viņi vienīgie ir uz pasaules - ar savu "gudrību".

nu nezinu es visu un nevaru es visu zināt. Nav man tā darba prakse divciparu skaitlī mērāma. Vēl jauna, vēl mācos...
Инарочка, ну, если что, обращайся, у нас такой порядок от царя Гороха уже ведётся, межфилиальные расчёты:-)9 группа на счетов эдак -дцать

Ziniet tiko ar vienu kliento pamatīgi nomocījos šada rakstura problēmu risinot sadalot naudu starp filiālēm ( brigādēm)
Rizinājums nāca pakāpeniski man tas bija šāds:
uzskaitē izveidoju divas nodaļas. ( izmantojot jebkuru papilddimensiju ( struktūrvienību jeb kā nu kurš to var nosaukt)
šo dimensiju pielietoju visos kontos- tai skaitā nauda bankā un norēķini ar budžetu
Tagad atliek izsekot katra dokumenta precīzu reģsirtāciju pa dimensiju un jebkura informācija ir pieejama:
kopā uzņēmumā
filiālei ( brigādei A)
filiālei ( brigādei B)
Ņemot vērā ka abas filiāles pamanās norēķināties izmantojot 1 norēķinu kontu arī banku varu izdrukāt
Kopā jeb
brigādei A
Brigādei B
Nekādi iekšējie naudas pārvedumu starp filiālēm nav jāveic.
Vajag PVN pa filiālēm- ir
Vajag soc....
Vispār kā saka - ko kungi vēlas
Rizinājums nāca pakāpeniski man tas bija šāds:
uzskaitē izveidoju divas nodaļas. ( izmantojot jebkuru papilddimensiju ( struktūrvienību jeb kā nu kurš to var nosaukt)
šo dimensiju pielietoju visos kontos- tai skaitā nauda bankā un norēķini ar budžetu
Tagad atliek izsekot katra dokumenta precīzu reģsirtāciju pa dimensiju un jebkura informācija ir pieejama:
kopā uzņēmumā
filiālei ( brigādei A)
filiālei ( brigādei B)
Ņemot vērā ka abas filiāles pamanās norēķināties izmantojot 1 norēķinu kontu arī banku varu izdrukāt
Kopā jeb
brigādei A
Brigādei B
Nekādi iekšējie naudas pārvedumu starp filiālēm nav jāveic.
Vajag PVN pa filiālēm- ir
Vajag soc....
Vispār kā saka - ko kungi vēlas

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть