Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kļūda pavadzīmju numuros К списку тем

Kļūda pavadzīmju numuros
Izrakstītas pavadzīmes ar kļūdainiem numuriem, tādi kas nav piešķirti, bet nevar pārrakstīt, jo visi pavadzīmju numuri, kas atbilst šim periodam ir izlietoti. Kāds kā varētu ieteikt kā rīkoties?
Vijux
Vijux 17.10.2008 10:27
4 сообщения на сайте

Ответы (8)

И много таких накладных?
Gravchik
Gravchik 17.10.2008 10:30
6089 сообщений на сайте
Pieprasīt jaunus numurus.Unizrakstīt ar jaunajiem numuriem.Tasnekas, ka neatbilst periodam.Šajā situācijā kļūda ir jālabo un savādāku iespēju es neredzu.Atskaitinodosiet par 4. ceturksni un tur arī parādīsiet, ka šo numurus esat izlietojuši.Nebūs gluži pareizi, bet varbūt kāds var ieteikt ko citu?
Aivareno
Aivareno 17.10.2008 10:42
6641 сообщение на сайте
Atvainojiet,esmu pie koplieto'sanas datora,nav LV varianta vai nemaku atrast, tapec d'ivains man tas stils soreiz.

Bija Jusu gadijums.Parcent'amies un aizg'aja lieki numuri.Gajuuz VID, rakstiju paskaidrojumu, sa'n'emu jaunus numurus un p'arrakst'ij'am visas pavadz'imes, izs'ut'ij'am ar atvaino'san'as tekstu un l'ugumu parakst'it un apmain'it, bet stkait'e ar VID zi'nu par'ad'ij'am taja period'a, kad sa'n'em'am jaunos numurus, kaut izlietotas bija iepriek's'ej'a period'a.
Vijoliite
Vijoliite 17.10.2008 10:43
1711 сообщений на сайте
Nu re, tuvu manam variantam.:-)
Aivareno
Aivareno 17.10.2008 10:45
6641 сообщение на сайте
Pavadzimes par laimi tikai divas gab.
Vijux
Vijux 17.10.2008 10:56
4 сообщения на сайте
Satraukumam nav iemesla.Espieprasītu numurus un nekādu paskaidrojumu nerakstītu.Vajadzīgs viņiem tas mans papīrs, kā zaķim stopsignāls.:-)
Aivareno
Aivareno 17.10.2008 11:04
6641 сообщение на сайте
Aivereno- nu nesakiet vis t'a,Ja pavadz'imes ir par liel'am summ'am( ko m'es nezin'am), tad t'a otra puse atskait'is priek'snodokli un k'ads ar'i mekl'es taj'a period'a uzr'ad'it'to pavadz'imju numurus.Unto neb'us un viennoz'im'igi pras'is paskaidrojumus.T'a k'a VID ir j'ainform'e, un 'soreiz ne sevis d'e'l tik daudz k'a sadarb'ibas partneru.
Vijoliite
Vijoliite 19.10.2008 10:57
1711 сообщений на сайте
Piekrītu, Vijolīte.Jums ir taisnība - šajā gadījumā paskaidrojums par skādi nenāks.Nav jau arī grūti uzraktīt vienu papīru.:-)
Aivareno
Aivareno 19.10.2008 12:57
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.