Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Procenti К списку тем

Krise 20.10.2008 14:19
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (17)
Algas pielikums/Alga pirms pielikuma...

Hloja 20.10.2008 14:24
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ko jūs smejaties!
Man bija gadījums "iz dzīves" - biju valsts eksāmenu komisijas priekšsēdētājs. Cilvēciņš kārtoja pēdējo eksāmenu pirms koledžas pabeigšanas, un nemācēja izrēķināt procentus. Pareizāk sakot, vispār nezināja, kas tie procenti tādi ir.
Es atteicos piedalīties tādā pasākumā, ja šim cilvēciņam dotu koledžas diplomu. Bet viņš bija sasniedzis pēdējo finiša taisni - pēdējais eksāmens un diploms!
Kas notika tālāk - nestāstīšu publiski.
Man bija gadījums "iz dzīves" - biju valsts eksāmenu komisijas priekšsēdētājs. Cilvēciņš kārtoja pēdējo eksāmenu pirms koledžas pabeigšanas, un nemācēja izrēķināt procentus. Pareizāk sakot, vispār nezināja, kas tie procenti tādi ir.
Es atteicos piedalīties tādā pasākumā, ja šim cilvēciņam dotu koledžas diplomu. Bet viņš bija sasniedzis pēdējo finiša taisni - pēdējais eksāmens un diploms!
Kas notika tālāk - nestāstīšu publiski.

% sāk mācīt 6 klasē, ja pareizi atceros

Larao 20.10.2008 17:09
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
На калькуляторе есть такая кнопочка %
Надо набтаь число,потом кнопочку х, потом набратьразмер процентов и потом нажать на эту кнопочку:-)
Надо набтаь число,потом кнопочку х, потом набратьразмер процентов и потом нажать на эту кнопочку:-)
Vakar skatījos seriālu Kobra .Tur galvenais varonis, kad pilotu ( noziedznieks ) bija apdulinājis, tad pats sāka bļaut un apjēdza ka nemāk vadīt lidmašīnu.Tad viņam pa rāciju sāka stāstīt , ka to aprātu nosēdināt uz zemes.Rezultātā jau nosēdās. Izlēca no braucošas lidmašīnas un lidaparāts pagalam, bet pats ar pilotu dzīvs. Tas pats notiek ar Aivara pieminētajiem grāmatvežiem.:-)

Aivareno 20.10.2008 21:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Turpiniet vien taisīt bilances pa rāciju, un sagaidīsiet, ka tādi piloti drīz vadīs tramvajus un trolejbusus. Tad tikai manīsiet, kur vēži ziemo.
Bija reklāma, kur ķirurgs operē pa telefonu konsultējoties ar 1188. Super!
Mums tādā līmeņa grāmatveži - piezvana, uzraksta un kā atbild, tā arī izdara!
Mums tādā līmeņa grāmatveži - piezvana, uzraksta un kā atbild, tā arī izdara!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть