Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
sveša līzinga apmaksa
ja a/m ir paņemta līzingā uz firmu X, bet viņi nevar nomaksāt līzinga maksājumus un piedāvā mūsu firmai to a/m nomāt - tobiš viņu vietā maxāt līzinga kompānijai ikmēneša rēķinus un kad viss būs izmaksāts izrakstīst PPR.
Līzinga kompānija deva piekrišanu šitam pasākumam,tika sastādīts līgums un a/m pārreģistrēta Cssd (tehniskajā pasē, kā turētājs ir mūsu firma)
kā man grāmatot maksājumus, rēķini ta vēl joprojām paliek uz iepriekšējo firmu, laikam jāliek uz nākamo periodu izdevumiem??
Ответы (26)
Es gan domāju, ka jāliek uz ar saimniecisko darbību nesaistītiem izdevumiem, ja nav cerību atgūt naudu no firmas nemaksātāja.
ja jau jūs a/m nomājat, un maksājat,jums jābūt arī rēķinam par to nomu
Sybila taču raksta , ka tie rēķini ir VĒL UZ VECĀS firmas vārda, tātad nav jaunā lizinga ņēmēja izdevumi.
Kāds līgums tika sastādīts?
Kaut kas tad nav izdarīts līdz galam, ja maksā cita firma, bet rēķini uz citu firmu.Bettam , ka tie nav jaunā lizinga ņēmēja izdevumi- es piekrītu.
nē, Ilma jūs nepareizi sapratāt - mēs maxāsim tās firmas vietā līzingu. mums paliks a/m, kad līzings būs izmaksāts.
Un a/m vērtība = ar šo maksājumu summu?
Bet vai tad visi rēķini pienāks uz citas firmas vārda? Tad gan te kaut kas nav pareizi.Parastilīzingu PĀRFORMĒ uz citu firmu.
nav pārformēts pats līzings, saistības. a/m vajadzēja steidzami, tā ir smagā.
pārformēt saistības nevar, es nevaru uztaisīt opetīvo bilanci, jo iepriekšējais grāmatvedis neatdod dokumentus
jā rēķini pienāks uz veco firmu.
Bet līzinga devējs piekrita, csdd piekrita, cik sapratu, tad arī licenci arī ar šito dokumentu komplektu arī izsniegs.
manā izpratnē tas nav izdevīgi mums - izdevumus nevaram norakstīst, pvn nevaram norakstīt.
pvn noteikti nevarat, un par izdevumiem Ilma arī atbildēja
ja es norakstīšu šos izdevumus - kā ar saimniecisko darbību nesaistītos - kā tad es ''aizvēršu'' pavadzīmi, kad saņemšu??
mana doma, ka es šos izdevumus uzskaitu, kā avansa maksājumus, vai kā nākamo periodu maksājumus un kad būs pavadzīme - tad lieku kā PL un sāku rēķināt nolietojumu.
Jocīgi jau nu gan
Mašīna tagad ir uz jūsu vārda, bet līzings uz citu firmu un līzinga devējs negrib pārformēt? Nu nemaksājiet to līzngu - mašīna tak jau jūsu
tāpēc es jums jautāju, vai " a/m vērtība = ar šo maksājumu summu?"
mašīna nav mūsu, bet Līzinga, mēs esam a/m turētājs.
Es to saprotu, bet a/m vērtību jūs arī nezinat? Un cik ilgi maksāsiet svešus rēķinus?
vai " a/m vērtība = ar šo maksājumu summu?"
lielāka, tur bija 1.iemaksaun kādu laiku jau viņi to līzingu nomaksāja. būs pavadzīme, tad arī starpību viņiem piemaksās.
Un cik ilgi maksāsiet svešus rēķinus? saskaņā ar noslēgto līgumu līdz pilnīgai izmaksai, tad a/m pilnībā pāriet mūsu īpašumā.
Laikam tad es likt tā, kā esat izdomājusi uz avansa maksājumiem un tad kad būs pavadzīme, nogrāmatotu uz PL. Bet varbūt kādam forumā šajā jautājumā ir lielāka pieredze.
Visi rēķini uz citu firmu:-< Tad gan nezinu, varbūt kā avansa maksājumus, bet jocīgi ir
Закрыть
Краткое описание нарушения