Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

sveša līzinga apmaksa К списку тем

sveša līzinga apmaksa
ja a/m ir paņemta līzingā uz firmu X, bet viņi nevar nomaksāt līzinga maksājumus un piedāvā mūsu firmai to a/m nomāt - tobiš viņu vietā maxāt līzinga kompānijai ikmēneša rēķinus un kad viss būs izmaksāts izrakstīst PPR.

Līzinga kompānija deva piekrišanu šitam pasākumam,tika sastādīts līgums un a/m pārreģistrēta Cssd (tehniskajā pasē, kā turētājs ir mūsu firma)

kā man grāmatot maksājumus, rēķini ta vēl joprojām paliek uz iepriekšējo firmu, laikam jāliek uz nākamo periodu izdevumiem??
Sibylla
Sibylla 29.10.2008 14:58
1499 сообщений на сайте

Ответы (26)

Sibylla

ziņojumu: 1287 29.10.2008 15:21

nav pārformēts pats līzings, saistības. a/m vajadzēja steidzami, tā ir smagā.

pārformēt saistības nevar, es nevaru uztaisīt opetīvo bilanci, jo iepriekšējais grāmatvedis neatdod dokumentus

Vai tad operatīvo bilanci, lai nokārtotu šo līzinga jautājumu nevar uztaisīt no dokumentiem, kas Jums ir... un kā var grāmatvedis neatdot dokumentus- tad jau vadītājs nav norēķinājies ar iepriekšējo grāmatvedi. Kaut kāda dīvaina Jums tur "kantorka".
Cleo
Cleo 29.10.2008 16:13
19234 сообщения на сайте
man jau arī nepatīk,bet citu izeju neredzu.
Sibylla
Sibylla 29.10.2008 16:15
1499 сообщений на сайте
Cleo

man ir dokumenti par pēdējiem 2 mēnešiem.

jā viņiem nav samaksāts un nesamaksās, kamēr dokumenti nebūs savesti kārtībā un salabotas visas atskaites, savādāk par ko maxāt??? ja pajautā vai kases grāmata arī jataisa?? būtu vēl grāmatvedis-students, bet tā ir grāmatvedības firma.
Sibylla
Sibylla 29.10.2008 16:21
1499 сообщений на сайте
kur gan citur grāmatveži - studenti var iegūt praksi, ja ne grāmatvedības firmās? Bet nu situācija gan nav īpaši patīkama un tomēr kaut kādu jau operatīvo bilancīti var uztaisīt, ja tik galva ir uz pleciem, nebūt jau tā bilance nebūs nododamā un publicējamā. Pēc tam tad jau varēsiet iedot precīzāku operatīvo bilanci.
Cleo
Cleo 29.10.2008 16:25
19234 сообщения на сайте
sadzejot var visu - bet tad īpašniekam nebūs stimula cīnīties par dokumetu atgūšanu.
Sibylla
Sibylla 29.10.2008 16:32
1499 сообщений на сайте
kā nebūs stimula? Gada pārskats jau tāpat jāsagatavo, to jau nu nevar vienkārši sadzejot.
Cleo
Cleo 29.10.2008 16:37
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.