Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Komandējums un brīvdienas К списку тем

Komandējums un brīvdienas
Labdien! Man 2 jautājumi:

1) Ja atgriešanās no komandējuma iekrīt brīvdienā, vai ir jāmaksā kā par virsstundām?

2)Ja darbiniekam ar nepilnu darba laiku komandējums iekrīt brīvdienā (bet mēs saglabājam vidējo izpeļņu), vai jāatmaksā arī darbs brīvdienā (virsstundas)?
Rovinja
Rovinja 07.11.2008 14:55
113 сообщений на сайте

Ответы (5)

Protams! Jo brīvdiena ir brīvdiena, nevis atgriešanaās no komandējuma.

Kas attiecas uz brīvdienu apmaksu komandējuma laikā, jāskatās, kā noteikts jūsu uzņēmuma metodikā.

Mums tiek, kas strādā nepildu laikiu un atrodas komandējumā, saglabā VI + piemaksā par virsstundām, jo komandējumalaikā viņi strādā nevis 4-5 stundas, bet 8 stundas.
Andaz
Andaz 07.11.2008 15:02
27897 сообщений на сайте
Pie tam - nevis VI jāsaglabā, bet darba Alga!
Andaz
Andaz 07.11.2008 15:02
27897 сообщений на сайте
Paldies, Andaz! Bet ja sanāk garāks komandējums un sestdiena svētdiena iekrīt, bet darbinieks šīs dienas neizmanto darba vajadzībām, vai arī jāapmaksā?
Rovinja
Rovinja 07.11.2008 15:47
113 сообщений на сайте
Vai jādod brīvdienas.
Andaz
Andaz 07.11.2008 16:03
27897 сообщений на сайте
un ja valdes lpceklis,kas uz pilnvarojuma līguma strādā? tad ar jāmaksā dubultā?
Liepkalnite
Liepkalnite 14.11.2008 21:51
243 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.