Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Norēķini ar bankas karti К списку тем
Norēķini ar bankas karti
Labdien!
Kā pareizāk ir grāmatot čekus par kuriem samaksāts ar bankas karti:
1)visus čekus grāmatot caur avansa norēķiniem
vai arī
2) vienkārši iegrāmatot čeku
Visu laiku esmu vienkārši grāmatojusi čekus: Debets izdevumi
Debets pvn
Kredīts - 2382 (norēķini ar bankas karti)
,kad noņemas no konta tad,
Debets 2382
kredīts 262 (banka)
Neesmu grāmatojusi caur avansa norēķiniem,tagad domāju vai man visi iepriekšējie mēneši arī ir jāpārtaisa?
Ответы (31)
Он про другое волнуется - что у него всё это не в виде авансовых отчетов распечатано, а в виде оборотов по счету 2382.
а-а. Ну у меня тоже в виде оборотов.. (и то, даже не распечатано..
)
Pērkot pārtiku veikalā, norēķinājos ar bankas karti Uz maksājuma čeka izlasīju savu vārdu un uzvārdu. Aizdomājos, tā tagad ir visur un tas ir normāli?
Esmu ar karti vilciena biļeti pircis un POS termināla čekā bija tāds pats vārds, uzvārds, kā uz bankas kartes.
Izskatās, ka jāsāk norēķināties tikai skaidrā naudā.
Jā. Kaut gan ir kas uzskata, ka es taisot problēmu tur kur viņas nav. Es saprotu, ja es pērku ko pāri 1000 latiem, ja pērko ko saimnieciskai darbībai, vai pērku kādu atļauju, licenci vai ko tml., bet ja pērku piena produktus un uz maksājuma čeka mans uzvārds, vārds - nu man tas nav patīkami, sanāk arī tā, ka uzskaita manus pirkumus.
Un beigās pirkumus salīdzinās ar saņemto algu
Piekritu. Tapec vajag izmantot pirkumiem tikai kešu.
Piekritu. Tapec vajag izmantot pirkumiem tikai kešu.
Mūsu valstī jā - bieži par to aizdomājos. Un nauda mīl, ja to pārskaita. Nevis norēķinās ar karti.
Man gan tas neliekas nekas briesmīgs.
Reizēm pat var lieti noderēt. Tiku saskārusies ar apbedīšanas lietu strīdu starp radiniekiem, jo benzīna čeki neesot "personificēti"
Закрыть
Краткое описание нарушения