Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atvaļ.bērna tēvam 10 dienas? К списку тем
Ответы (18)
Bet kaut kādā veidā taču šis fakts ir jāfiskē, jo darba alga par šīm dienām aprēķināta netiks. Man ir Tildes Jumis, acīmredzot jānorāda kā bezalgas atvaļinājums?
Rumbinja- tētis pats parūpēsies, lai Jūs kā darba devējs fiksētu šo faktu,ka viņš neieradīsies darbā, jo viņam vajadzēs izziņu, ka darba devējs viņam ir piešķīris šādu atvaļinājumu iesniegšanai VSAA.

Vijoliite 16.11.2008 15:29
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Tas viss būs tētim VSAA vajadzīgs, tā ka gatavojiet izziņu vai rīkojumu, kā nu kuram tas apstiprinājums izskatās.
10.2 Paternitātes pabalsta piešķiršanas pamats
Paternitātes pabalsta piešķiršanas pamats ir pabalsta pieprasītāja iesniegums, bērna dzimšanas apliecība ar ierakstu par bērna tēvu un darba devēja apstiprinājums par bērna tēva atrašanos atvaļinājumā sakarā ar bērna piedzimšanu.
10.2 Paternitātes pabalsta piešķiršanas pamats
Paternitātes pabalsta piešķiršanas pamats ir pabalsta pieprasītāja iesniegums, bērna dzimšanas apliecība ar ierakstu par bērna tēvu un darba devēja apstiprinājums par bērna tēva atrašanos atvaļinājumā sakarā ar bērna piedzimšanu.

Vijoliite 16.11.2008 15:39
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Marikasp, необлагаемый минимум ни в коем случае не надо делить! Его нужно применять полностью, т.к. соц.обеспечение его не применяет.
Marikasp- kāpēc bezalgas atvaļinājums dalījās?Kaut kas nepareizs uzstādījumos, jo bezalgas atvaļinājuma laikā jebkurā gadījumā neapliekamais minimums par to mēnesi pielietojams pilnībā.Nu 10 dienas strādāja, bet 20 bija bezalgas atvaļinājums - neapliekamais minimums taču tāpat 80 lati, ja ir pilnu mēnesi ar uzņēmumu darba attiecībās.

Vijoliite 17.11.2008 08:27
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
VSAA maksā, tas nozīmē ka neapliekamo mmin šajās dienās nepiemēro, jo to izmanto VSAA - tāpat kā ar slimības lapu "B".

Zicits 19.11.2008 11:54
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Es ļoti atvainojos visiem, kam galvu sajaucu (kurš jau zināja, kā īstenībā, tam jau nesajaucu:-D )Nekas man Tildes Jumī nedalījās, galvā man ''dalījās''
Zicits, VSAA не применяет необлагаемый минимум, т.к. не рассчитывает подоходный налог с этого пособия - оно не облагается подоходным налогом.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть