Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Kā rakstīt kirilicā, ja uz klaviatūras nav krievu burtu К списку тем
Ответы (14)
Nē, es priekš tiem, kas ķēmojas rakstot krievu valodā ar latviešu burtiem, pie tam - ievietojot skaitli 4 burta Č vietā utml.
Bet - var noderēt arī tiem, kuriem kādreiz kas jāmeklē google krievu valodā vai kas krievu valodā jāuzraksta
Bet - var noderēt arī tiem, kuriem kādreiz kas jāmeklē google krievu valodā vai kas krievu valodā jāuzraksta
Анда, еще нужна шпаргалка для желающих писать по-латышски, с гарумзиме и смягчениями. Двойные буковки смотрятся тоже диковато.
Nu jau!!!
Man ir "nošbuks" bez divkāršajiem burtiem, tāpēc iespēja rakstīt krieviski ar esošo klaviatūru man patīk ļoti!
Man ir "nošbuks" bez divkāršajiem burtiem, tāpēc iespēja rakstīt krieviski ar esošo klaviatūru man patīk ļoti!
Ir dzirdēts par klēpja sunīti, par kaķīti, par žurciņu, par buku neesmu vēl dzirdējis. Vai tas kā saistīts ar Betlēmi?
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_389.gif[/img]
Tāds jau tam grāmatvedim niķis - izmest naudu par darba instrumentu Cits brauc uz Kanāriju salām, cits nopērk datoru un programmas, lai var pasist darba rīku padusē un doties strādāt. Vai neesam mēs traki?
Tāds jau tam grāmatvedim niķis - izmest naudu par darba instrumentu Cits brauc uz Kanāriju salām, cits nopērk datoru un programmas, lai var pasist darba rīku padusē un doties strādāt. Vai neesam mēs traki?
Salatēvs pār laukiem brien,
Slēpju nav, jo zāle vien,
Pāri plecam vilku vāle,
Eglīte un jāņu zāle!
Slēpju nav, jo zāle vien,
Pāri plecam vilku vāle,
Eglīte un jāņu zāle!
Ivan_s 20.11.2008 18:46
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения