Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Taksometra pakalpojumu ieņēmumu orederis К списку тем
Taksometra pakalpojumu ieņēmumu orederis
Mēneša beigās raksta ieņēmumu orderi par taxi pakalpojumiem.Kasorderī jāraksta, no kā saņemta nauda???No konkrētā darbinieka-šofera, ka iekasējis no klientiem naudu???
Ответы (34)
Kāpēc tikai vienu reizi mēnesī? A kā jūsu metodika ir aprakstīts???
Ka mēneša beigās ar vienu ieņēmumu orderi...Un ja arī es taisīti katru dienu, kad ir ieņēmumi,man šoferis jāraksta kā persona no kā saņem naudu?
Nu jā, bet kā ir tieši taksometru pakalpojumu gadījumā???
А какая разница, какой пакалпоюмс, если речь о наличке идёт?
Ja nemaldos-jums ir IK, tad šos ieņēmumus uzskaita ieņ.,id. uzskaites žurnālā un tad kases ieņēmumu orderus netaisa.
Uzņēmumi, kuri kārto grāmatvedību vienkāršā ieraksta sistēmā, nekārto kases grāmatu. Šie uzņēmumi kases operācijas reģistrē saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālā saskaņā ar normatīvajiem aktiem, kas nosaka kārtību, kādā individuālie komersanti, individuālie uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, citas fiziskās personas, kas veic saimniecisko darbību, kārto grāmatvedību vienkāršā ieraksta sistēmā.
Ieņēmumus uzskaita žurnālā, bet man jābūt orderim par ieņēmumiem un šo orderi es ierakstu žurnālā.
Nevis orderi jums jāizraksta bet gan visdrīzāk kvītis, saskaņā ar taksometra skaitītāja rādījumiem.
Ieņēmumu orderis nav attaisnojošs dokuments par naudas ieņēmumiem.
un kur paliek elementāra loģika?
šoferis strādā mēnesi? cik reiz mēnesī šoferis nodod naudu uzņēmuma kasē?
šoferis nodod mēneša beigās visu naudu, bet kvīts jau klientam nav obligāti jāizraksta katru reizi, bet gan pēc pieprasījuma.:-|
tad es saprotu, ka es vienkārši paskatos skaitītāja žurnāla, cik iereģistrēta saņemtā nauda un uz tā pamata iereģistrēju uzskaites žurnālā ieņēmumus mēneša beigās, ja?:'(
Tieši tā
В этом случае без приходного ордера не обойтись. У вас нет внешнего оправдательного документа.
Nu bet par to jau es runāju, ka rakstīšu orderi, ka tos ieņēmumus iemaksā šoferis mēneša beigas...Pareizi???:-<
Ну да, квитанций же у вас нет.
Stingrās uzskaites kvītis mums ir, bet tās jau izraksta klientam, ja viņš prasa.:'(
jā ne visi, bet taksometru skaitītāja žurnālā ir visi ieņēmumi no skaitītāja
Закрыть
Краткое описание нарушения