Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
zināma alga uz rokas. kā aprēķināt algu uz papīra? К списку тем

Some_one 02.12.2008 15:10
94 сообщения на сайте
94 сообщения на сайте
Ответы (53)
Some_one, Выделите А из Майиного уравнения. Бухгалтером работаете, а арифметики не знаете. Позорище!:-<
Jasno. spasibo. nu nedodumalsa....

Some_one 02.12.2008 17:08
94 сообщения на сайте
94 сообщения на сайте
nevaru izdomāt formulu. ja zināma alga uz rokas, zināma soc likme, neapliekamais minimums, atvieglojumi par apgādājamajiem. vispār jautājums kā aprēķināt iedzīvotāju ienākuma nodokli, ja ir zināma alga uz rokas.. vienkārši proporciju nevar, jo tā mainās, ja mainās neapliekamais minimums un atvieglojumi... Varbūt ir kāds padoms?
Ar exceli jau pavisam vienkārši
Bet nenāk par skādi ar vienādojumus atrisināt. Nedaudz smadzenes pavingrina.
Bet nenāk par skādi ar vienādojumus atrisināt. Nedaudz smadzenes pavingrina.

Dimma 04.12.2008 10:23
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Dimma, nu ja ir tik daudz brīva laika, tad var arī vienādojumus risināt, bet man pietiek jau ar tiem vienādojumiem, kad kopā ar dēlu un meitu mājas darbos jārisina.

Клео. Балуете народ.
Ученикам до 10 класса вообще нельзя ни калькулятора в руки давать, ни, тем более к компьютеру подпускать. Только на драуги.лв. Считать должны в столбик, пока у мозгу намертво не засядет.
А то уже дожили. Бухи простейшей формулы составить не могут, да скобки раскрыть.
Ученикам до 10 класса вообще нельзя ни калькулятора в руки давать, ни, тем более к компьютеру подпускать. Только на драуги.лв. Считать должны в столбик, пока у мозгу намертво не засядет.
А то уже дожили. Бухи простейшей формулы составить не могут, да скобки раскрыть.
Maija, nu te taču nav salasījušies skolnieki līdz 10.klasei
A vajag tērēt laiku vienādojuma sastādīšanai, ja mierīgi var iztikt bez tā?

Надо. Тренировка называется. А то мозги засохнут.
Лежать тоже можно на диване, а ездить на машине. Но если время от времени не вставать и не ходить пешком, то в один прекрасный день можно с дивана и не встать. И у некоторых, похоже, к тому идет. Или уже пришло.
Лежать тоже можно на диване, а ездить на машине. Но если время от времени не вставать и не ходить пешком, то в один прекрасный день можно с дивана и не встать. И у некоторых, похоже, к тому идет. Или уже пришло.
Es arī vienā brīdī sevi pieķēru pie tā, ka roka automātiski stiepjas pēc kalkulatora, lai saskaitītu elemntārus skaitļus.Tagad uzreiz neķeru pēc kalkulatora - lai pastrādā smadzenes:-)

Aivareno 04.12.2008 17:43
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть