Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
zināma alga uz rokas. kā aprēķināt algu uz papīra? К списку тем

Some_one 02.12.2008 15:10
94 сообщения на сайте
94 сообщения на сайте
Ответы (53)
Ja jau varu bez kalkulatora kaut ko izrēķināt, tad jau kaut kas ir palicis....LOL

Aivareno 04.12.2008 21:52
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Katram jau savs...
Bet man bij gandarījums, ka varu to vienādojumu atrisināt un pat divu stundu nevajag. (komentāros bij laika limits pieminēts)
Bet man bij gandarījums, ka varu to vienādojumu atrisināt un pat divu stundu nevajag. (komentāros bij laika limits pieminēts)

Dimma 04.12.2008 22:11
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
ja neto alga mīnus neapliekamais minimums, mīnus atvieglojumi par apgādājamajiem ir lielāka par nulli, tad bruto alga ir vienāda
(neto alga mīnus ((neapliekamais minimums plus atvieglojumi par apgādājamajiem)*iin))dalīts ar ((1 mīnus vsaoi likme, mīnus iin likme)+(iin likme reiz vsaoi likme))
pretējā gadījumā bruto alga ir vienāda ar
neto alga dalīts ar (1 mīnus vsaoi likme)
(neto alga mīnus ((neapliekamais minimums plus atvieglojumi par apgādājamajiem)*iin))dalīts ar ((1 mīnus vsaoi likme, mīnus iin likme)+(iin likme reiz vsaoi likme))
pretējā gadījumā bruto alga ir vienāda ar
neto alga dalīts ar (1 mīnus vsaoi likme)

Some_one 05.12.2008 19:43
94 сообщения на сайте
94 сообщения на сайте

Vienādojums, ne vārdos šīs diskusijas 1. lpp., kur
В - зарплата на руки

Dimma 06.12.2008 23:36
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
nu jā vienādojums vārdos. var jau likt katram x, y utt. kā kuram vieglāk uztvert.
pirmaja lapa no algas uz papīra aprēķina algu uz rokas.
ir gadījumi, kad vadītājs katru mēnesi maksā atšķirīgu algu un vienmēr jāaprēķina uz papīra. ar šo formulu nevajadzētu būt problēmām.
pirmaja lapa no algas uz papīra aprēķina algu uz rokas.
ir gadījumi, kad vadītājs katru mēnesi maksā atšķirīgu algu un vienmēr jāaprēķina uz papīra. ar šo formulu nevajadzētu būt problēmām.

Some_one 07.12.2008 10:25
94 сообщения на сайте
94 сообщения на сайте
Да что Вы мучаетесь и велосипед изобретаете? На www.***censored*** есть отличный калькулятор, двумя нажатиями кнопки посчитает Вам как угодно, и "на бумаге - на руки" , и "на руки - на бумаге".
Garais un īsais čurā. Garais īsajam uzsauc: nemīz uz zābakiem! Īsais: Ai! Es neko neredzu, man TĀ acīs špricējās...

Ivan_s 07.12.2008 12:58
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Veikalā vīrietis jautā pārdevējai:
- Sakiet, ko man uzdāvināt draudzenei Ziemassvētkos?
- Kā viņa izskatās?
- Redziet, stāv pie tālākās vitrīnas!
- Āāā...paņemiet pannu vai katlu!
- Sakiet, ko man uzdāvināt draudzenei Ziemassvētkos?
- Kā viņa izskatās?
- Redziet, stāv pie tālākās vitrīnas!
- Āāā...paņemiet pannu vai katlu!

Tatjana77 07.12.2008 17:29
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
Nu pēc šitā linka gan te nevienam nopietnas vajadzības naU....

Liepupe 07.12.2008 17:32
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть