Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

naudas balva К списку тем

naudas balva
ja pareizi esmu sapratusi likumu, tad darbiniekam reizi gadā ir iespējams piešķirt naudas balvu min algas apmērā, neapliekot ar nodokļiem? un kā tas ir jānoformē??
Alysha
Alysha 03.12.2008 17:48
43 сообщения на сайте

Ответы (5)

Nu ir viedoklis, ka nevajdzētu teikt naudas balva, bet naudas dāvana. Noformē vienkārī ar rīkojumu. Tam un tam piešķirt dāvanu 160,- Ls.
Ilma
Ilma 03.12.2008 17:51
30495 сообщений на сайте
un ja piemēram, šodien es uzrakstu rīkojumu, rīt es varu pārskaitīt?? tik vienkārši??
Alysha
Alysha 03.12.2008 17:54
43 сообщения на сайте
Visas izmaksas darbiniekiem jānoformē ar rīkojumu, izņemot darba algu un piemaksas, ko aprēķina un izmaksā, pamatojoties uz darba līgumu, darba koplīgumu un darba laika uzskaites tabulu.

Saucas tā, kā likumā rakstīts - darba devēja dāvana. Šoreiz tā būs naudā.
Aivars007
Aivars007 03.12.2008 17:54
26984 сообщения на сайте
Varat arī šodien pārskaitīt.

Šī summa jāuzrāda Paziņojumā par algas nodokli kā neapliekamā, un gada beigās UIN deklarācijā jāpalielina apliekamais ienākums.

Tā ka pavisam bez nodokļiem šī summa nav.
Aivars007
Aivars007 03.12.2008 17:56
26984 сообщения на сайте
Varbūt tā nav naudas balva, bet gan mantas balva?
Andaz
Andaz 04.12.2008 17:19
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.