Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

preču kustības uzskaite К списку тем

preču kustības uzskaite
Kā tur īsti ir? Ja uzņēmums iegādātās preces uzreiz noraksta uz 71.. kontu, ir nepieciešama preču kustības uzskaite? Situācija tāda, ka uzņēmumam noliktavas kā tādas nav, visas iegādātās preces īsā laikā tiek arī pārdotas. Iepriekšējā grāmatvede uzskaiti nav taisījusi..
84_kristine
84_kristine 05.12.2008 09:59
19 сообщений на сайте

Ответы (4)

Ja nav noliktavas uzskaites nav arī preču kustības. Gada beigās nepārdoto ņem atpakaļ uz krājumu kontu ar grāmatojumu un samazina 71xx konta izdevumus.
Ilma
Ilma 05.12.2008 10:13
30495 сообщений на сайте
Gluši manas domas, bet VID tematiskajā pārbaudē paprasīja preču kustības uzskaiti. Tagad man tāda laikam jātaisa..
84_kristine
84_kristine 05.12.2008 10:18
19 сообщений на сайте
Vajadzēja teikt, ka ir periodiskās inventarizācijas krājumu uzskaites metode.Kā tad Jūs tādu sataisīsiet, ja ir programama noliktavai tad var, bet tad jau tā būs nepārtrauktā krājumu uzsk.metode.Kovispār teica VID.
Ilma
Ilma 05.12.2008 10:26
30495 сообщений на сайте
Я считаю, что товарный учет должен быть при любом методе учета запасов.
Martinas
Martinas 05.12.2008 10:30
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.