Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

eka noņemšanai no uzskaites К списку тем

eka noņemšanai no uzskaites
Добрый день!

Что необходимо для снития с учета каасы ЕКа всвязи с закрытием структуры на время? Можно ли заявление заполнить электронно? Надо ли вызывать мастера обслуживающей фирмы для чего-то?
Lenagi
Lenagi 23.12.2008 12:41
478 сообщений на сайте

Ответы (6)

Ja uz laiku, tad kāpēc jānoņem no uzskaites?

No uzskaites noņem, ja bojāts, ja pārdod, ja pārtrauc darbību utt. Ja turpinās izmantot, no uzskaites nav jānoņem.

Manas domas.
Aivars007
Aivars007 23.12.2008 12:44
26984 сообщения на сайте
bet viņš vairs nav pēc tas adreses kur bija strujturvieniba, un pagaidam nav izmantots. Un domaju ka tiks izmantots bet jau pec meneša-diviem un pec jaunas adrese!
Lenagi
Lenagi 23.12.2008 12:45
478 сообщений на сайте
Tādā gadījumā meistars vajadzīgs (1), ar tehnisko pasi (oriģinālu), ar iesniegumu un pilnvaru jādodas uz to VID, kurā bija struktūrvienība, un jānoņem no uzskaites.

Iesniegumu var arī uz vietas VID-ā aizpildīt, ja neatrodat i-netā.

Kases aparāts uz VID nav jānes.
Aivars007
Aivars007 23.12.2008 12:48
26984 сообщения на сайте
žel kā ir vajadzīgs meistars, tagad pirms svetkiem un ar jaunu PVN viņu nesazvanisi!
Lenagi
Lenagi 23.12.2008 12:53
478 сообщений на сайте
Bez meistara atzīmes Tehniskajā pasē no uzskaites nenoņems. Es jau varētu atļaut arī bez meistara, bet manas atļaujas VIDā neņem par pilnu.

Aivars007
Aivars007 23.12.2008 12:56
26984 сообщения на сайте
Jā, to es saprotu!! Liel paldies!!
Lenagi
Lenagi 23.12.2008 13:03
478 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.