Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dzīvokļa patapinājuma līguma К списку тем
Dzīvokļa patapinājuma līguma
Sveiciens, daudzas tēmas izlasīju un vienā bija minēts.."pats sev kaktiņu patapinu.."kaut kā tā.. varētu palūgt norādi uz dzīvokļa pat.ligumu kas vajadzīgs lai PVN reģistrētos VIDa...
un ja ir pieredze,sakiet bus ok, ja liguma noradisu adresi dzivoklim, vai tomer kvadratmetri kadi janorada..
Izmantot domaju to
www.legal.lvliguma paraugu..
Pateicos.
Ответы (8)
Es arī patapinu, tikai ne no sevis paša.
Man ir adrese un kvadrātmetri arī.
VIDā atzina par labu esam.
nu par tiem kv.m. domaju, cik kv.m. butu jaraksta? varbut nerakstit vispar? jo nav paredzets neko no dzivokla izmaksasm apmaksat - tikai lai lauj pasedet ar pc kada no istabam.
Vismaz vienas istabas kvadratūra (platība) jāraksta - manuprāt. Es tā darīju.
обязательно какую-то площадь указать,
если не вся квартира сдается, для расчета списания всех коммунальных на расходы
"для расчета списания всех коммунальных на расходы" - ну-ну...8-)
Bukk,
Dzīvokļa patapinājuma līgums vajadzīgs TIKAI lai PVN reģistrētos. Savādāk, sanāks kā Martinas brīdina - ну-ну... и ах-ах
Ambera - dzīvokļa patapinājuma līgumu principā var noslēgt parasts pašnodarbinātais? Tad viņš arī var procentuālo daļu dzīvokļa izmaksu likt izdevumos? Vai tikai un vienīgi no tā brīža kad reģistrējas kā PVN maksātājs......?
Neko norakstīt nevar. Nav nekādas nozīmes slēgt tādus līgumus. Ja nu vienīgi paša papīra dēļ, lai būtu ko VID parādīt, lai iekļautu PVN reģistrā.
Закрыть
Краткое описание нарушения