Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
седня классный день К списку тем
Sunshiny 28.12.2008 11:49
93 сообщения на сайте
93 сообщения на сайте
Ответы (8)
a to, ti toze ne sidi
Sunshiny 28.12.2008 11:57
93 сообщения на сайте
93 сообщения на сайте
Jā, man arī bija 26.decembrī laime to izbaudīt, šodien vēl saulaināks un jaukāks:-D
Te var kamerā redzēt , kas šodien notiek manā kalnā, maz pagaidām cilvēciņu, salīdzinot ar 26.decembri
http://www.lidokalns.lv/
Te var kamerā redzēt , kas šodien notiek manā kalnā, maz pagaidām cilvēciņu, salīdzinot ar 26.decembri
http://www.lidokalns.lv/
Vijoliite 28.12.2008 12:01
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Ambera, es esmu ievērojusi, ka Jūs par Cesvaines pili vienmēr jūsmojat un Cesvainē ciemojaties no Daugavpils.Jaukiatgriezties savā pusē.Jā, 25.bijatāds pat kā šodien, 26.vairsnebija saules.Kautnejauši,bet varbūt esam tikušās:-D
Vijoliite 28.12.2008 12:21
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Vijoliite, jā, pilnīgi iespējams. Cesvaines pils ir mana skola no 1.līdz 11.klasei Kādreiz dzīvoju turpat tuvu pilij, ceļa otrā pusē, brālis vēl arvien tur dzīvo. Un Jūs, Vijolīt, kur dzīvojat? Gaiziņkalna tuvumā?
Nē, tikai Madonas rajonā.Bet Gaiziņkalnu jau no agras jaunības esam iemīļojuši, kad tas bija slavens ar pavasara karnevāliem.Tagad vīra makšķerēšanas vieta ir Kaķīša ezers, bet tā krastā ir Lidokalns, kas mākslīgi pārbūvēts.Vienkārši patīk tur braukt paslēpot un citādi atpūsties.Tāpēc tas ir "mans" kalns:-D
Vijoliite 28.12.2008 16:40
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
А для нас красота Цесвайнского замка послужила отправной точкой экскурсий по Латвии. Мы посетили и другие владения барона Вольфа (если не ошибаюсь, так звучит фамилия бывшего владельца замка), расположенные в разных районах Латвии, и объездили многие другие красивейшие места.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть