Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
EDS К списку тем

Jelena11 04.01.2009 20:58
37 сообщений на сайте
37 сообщений на сайте
Ответы (16)
97. Piemērojot šā likuma 15.pantapirmās daļas 3.punktulīdz 2011.gada1.janvārim, elektroniskā veidā iesniegta nodokļu un informatīvā deklarācija tiek uzskatīta par iesniegtu termiņā, ja Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālā iestāde, kurā nodokļu maksātājs reģistrēts, to saņēmusi piecu dienu laikā pēc normatīvajos aktos noteiktā termiņa.
(31.01.2008. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 04.03.2008.)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20nodokliem%20un%20nodevam.doc
(31.01.2008. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 04.03.2008.)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20nodokliem%20un%20nodevam.doc
Акцизники считают, что на их отчеты только + 1 день. Нинаю почему.

Inst 04.01.2009 22:14
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es gan cenšos iesniegt visus pārskatus noteiktajos datumos. Tikai izņēmuma gadījumos rēķinos ar tām 5 dienām. Cleo pareizi saka - pieradināties būs viegli, atradināties - ne tik viegli...

Un galvenais - nevienam firmačam nesaku par tām 5 dienām -pasarg Dievs, tad būtu gals klāt un būtu jāiet vai nu uz upi kārties vai uz mežu slīcināties...

Kā jānodod EDS Iien.nod.atskaite.Vaipussimts darbinieku jārkasta no rokas veidlapā?

Vinkijs 06.01.2009 12:47
1654 сообщения на сайте
1654 сообщения на сайте
Ko nozīmē pa staromu- es iepriekš drukāju katram darbiniekam atskaiti.Tagadman jānodod EDS-vai par katru atsevišķi,vai ir viena forma?

Vinkijs 06.01.2009 13:10
1654 сообщения на сайте
1654 сообщения на сайте
Jelena11
Сегодня в Виде сделали подарок - календарик со сроками сдачи отчетов, где написано, что используя ЭДС сроки сдачи отчетов больше на 5 дней
Сегодня в Виде сделали подарок - календарик со сроками сдачи отчетов, где написано, что используя ЭДС сроки сдачи отчетов больше на 5 дней

Vinkijs ir kopsavilkums Darba devēja paziņojums par algas nodokli 2.pielikums kurā norāda visus darbiniekus. 1.pielikumudod katram darbiniekam uz rokas, bet 2.pielikumuiesniedz VID.
Paldies Cleo,es saprotu,ka man visi jāpārraksta ar roku EDS veidlapā.
Tt7
pali-',ne pali, par 2007. gadu nodevu kā parasti nebija man EDS.Drukāju 1.piel katram un nodevu VIDā
Tt7
pali-',ne pali, par 2007. gadu nodevu kā parasti nebija man EDS.Drukāju 1.piel katram un nodevu VIDā

Vinkijs 07.01.2009 09:33
1654 сообщения на сайте
1654 сообщения на сайте
Я с появлением второго приложения заполняю только его, и отдаю работникам на руки тоже. Как выглядит первое уже забыла. Это же одно и то же, только одно вертикальное, а второе горизонтальное. От расположения суть-то не меняется.

Inst 07.01.2009 09:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть