Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоговые конвенции, оффшоры, нерезиденты, свободные экономические зоны, таможня

Kredītrēķins К списку тем

Kredītrēķins
Importējot preces tiek maksāts PVN uz robežas un atskaitīts kā priekšnodoklis. Gada beigās ir vienošanās ar piegādātāju par papildus atlaides piešķiršanu, par ko tiek saņemts kredītrēķins un samazināts kreditoru parāds.Vai šī operācija ietekmē norēķinus ar valsti par PVN.Vainepieciešams samazināt priekšnodokli?
Daiga13
Daiga13 18.05.2004 13:37
122 сообщения на сайте

Ответы (23)

Nu jā - labi, izmantojot 5310 kontu tad visa summa 151,25 iet uz to. BET ja izmanto 2190 kontu, kuru arī es gribētu izmantot, jo tas pēc būtības sanāk kā avanss, tad uz 2190 jau negrāmato visu 151.25, bet gan tikai 125,00. tad kur to 26.25 PVN likt debetā!??!!? Tas ir šis jautājiens ..
Booster
Booster 01.07.2009 16:18
143 сообщения на сайте
bet jūs jau nemaksājat tagad avansu, bet gan saņemat atlaidi, darījusm pēc būtības nav avansa maksājums.
Cleo
Cleo 01.07.2009 17:05
19234 сообщения на сайте
.. pēc būtības tiek samazināta pavadzīmes summa, kura nosedza avansu. Jā, es neveicu avansa maksājumu, bet pāri ta paliek nenosegta avansa summa. Izsecināju pie sevis, ka 2190 kontu šeit izmantot nevar, dēļ PVN. Tāpēc nāksies izmantot 5310 kontu. Tikai sviestaini sanāk, nākamās pavadzīmes daļu man būs jāgrāmato kā priekšapmaksa un daļa kā pēcapmaksa, lai nosegtu 5310 konta debetā izveidoto avansu. Nu tā .. "neskaisti" sanāk ..
Booster
Booster 01.07.2009 20:58
143 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.