Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоговые конвенции, оффшоры, нерезиденты, свободные экономические зоны, таможня
Kredītrēķins К списку тем
Ответы (23)
Nu jā - labi, izmantojot 5310 kontu tad visa summa 151,25 iet uz to. BET ja izmanto 2190 kontu, kuru arī es gribētu izmantot, jo tas pēc būtības sanāk kā avanss, tad uz 2190 jau negrāmato visu 151.25, bet gan tikai 125,00. tad kur to 26.25 PVN likt debetā!??!!? Tas ir šis jautājiens ..
Booster 01.07.2009 16:18
143 сообщения на сайте
143 сообщения на сайте
bet jūs jau nemaksājat tagad avansu, bet gan saņemat atlaidi, darījusm pēc būtības nav avansa maksājums.
.. pēc būtības tiek samazināta pavadzīmes summa, kura nosedza avansu. Jā, es neveicu avansa maksājumu, bet pāri ta paliek nenosegta avansa summa. Izsecināju pie sevis, ka 2190 kontu šeit izmantot nevar, dēļ PVN. Tāpēc nāksies izmantot 5310 kontu. Tikai sviestaini sanāk, nākamās pavadzīmes daļu man būs jāgrāmato kā priekšapmaksa un daļa kā pēcapmaksa, lai nosegtu 5310 konta debetā izveidoto avansu. Nu tā .. "neskaisti" sanāk ..
Booster 01.07.2009 20:58
143 сообщения на сайте
143 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть