Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
cik atvaļinājuma dienas man pienākas К списку тем
cik atvaļinājuma dienas man pienākas
Tā kā pati neesmu grāmatvede, nezinu, kā pareizi aprēķināt: cik man uz 2008.gada31.decembri pienākas atvaļinājuma dienas, ja esmu sākusi strādāt konkrētajā uzņēmumā 2006.gada18.septembrī?
Liels paldies.
Ответы (59)
ща посчитаем... в отпуске значит не были???...
tikai ņemiet vērā, ka pienākās Jums Bateikin
ziņojumu: 3790 09.01.2009 15:07
28+28+8 = 64 кал. дня
bet no tā apmaksā tikai darba dienas
Larao
про оплату ничё не спрашивали...
спрашивали про дни...
es jau neko, es jau tik lai mazāk jautātu
Larao!:-D
Tā kā pati neesmu grāmatvede, nezinu, kā pareizi aprēķināt:
Uzņēmumā noteikti ir grāmatvede, viņai arī pajautājiet.
Ja nevēlaties jautāt, studējiet Darba likumu. Tajā ir atbilde uz Jūsu jautājumu.
www.likumi.lv
Par 2006. gadu jums pienākās 5,73 darba dienas, par 2007. un 2008. gadu 40 darba dienas. Kopā 45,73 darba dienas.
Mari_ko, kā Jūs to varat zināt!?
Стесняюсь спросить, а кто Вы тогда, раз на этот Форум набрели?
Liels paldies par atsaucību un atbildēm!
Ambera, nu kā zina, kā zina... nu tak aprēkināja, ja cilvēks pateica no kura datuma strādā un līdz kuram grib zināt pienākošos dienu skaitu, ar nosacījumu, ka līdz šim atvaļinājums nav izmantots. ( no 2006.gada18.septembra līdz 2008.gada31.decembrim).
Pavisam aizmirsu, ka te visi ir gaišreģi. Zin visiem darba laikus un darba grafikus.LOL
vai tad darba laiki un grafiki iespaido atvaļinājuma dienu skaitu? Manuprāt visiem pienākas par katru nostrādāto gadu 28 kalendārās dienas atvaļinājuma, neatkarīgi no tā pēc kāda darba grafika vai darba laika viņš strādā.
Mari_ko
ziņojumu: 5 09.01.2009 16:13
Par 2006. gadu jums pienākās 5,73 darba dienas, par 2007. un 2008. gadu 40 darba dienas. Kopā 45,73 darba dienas.
piekrītu Amberai, jo atvaļinājumu piešķir kalendārajās dienās un nevis darba dienās
Короче у меня в хранилище табличка для расчета к.дней отпуска.
Закрыть
Краткое описание нарушения