Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
nakts stundas svētkos К списку тем
Anitra_c 18.05.2004 14:41
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Ответы (9)
Paldies!!! Kur varētu dabūt spēcīgu skaidrojumu tam, ka jāveic tikai viena piemaksa, jo DL tomēr ir tā mīklaini.
Anitra_c 18.05.2004 15:10
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Diemžēl MK noteikumi un metodiskie norādijumi DL nav. Ir skaidrojumi DI darbinieku un publikācijas dažādos žurnālos (piemērām Bilance)
Vauu! Es zvanīju nupat uz Darba inspekciju. Ziniet ko?! Viņi teica, ka jāmaksā +100% un +50%, jo darbiniekam esot 2 sliktumi un DL neesot nekas cits atrunāts. Tātad tomēr DL 67.p. +50% un 68.p. +100%. Kopā piemaksa par nakts stundām svētkos ir 150%. Nu nu.....
Anitra_c 18.05.2004 15:29
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Nu redziet kā ar to DL, cik cilvēku tik viedokļu. Man uz to pašu jautājumu DI teica tikai 100%. Un Bilancē arī lasīju ka tikai 100%.
Varbūt ir vēl kāds informācijas avots, kas varētu šo izskaidrot. Es esmu bijusi uz semināru pie Grebenko k-dzes. Cik atceros, viņa arī teica , ka jāmaksā tikai 100%. Vai tad visā valstī nav vienota viedokļa? Arī grāmatveži katrs saka un rēķina savādāk. Nezinu no kā tagad vairāk jābaidās.
Anitra_c 18.05.2004 15:55
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Nebija gan teikts, ka tikai 100%, jo "Bilance" sen jau saņēma atbildi no DI, ka būtu jāaprēķina abas piemaksas, jo Likumā nav precizējuma. Arī grāmatvedis, saņemot tabeli "neies skaidroties" tieši kādā darba dienā bija "nakts stundas" un kādā - "svētki".
Formāli skatoties uz tabeli - es redzu, cik ir vienu un otru. Un man nav pienākuma vēl salīdzināt, vai tie sakrīt kādā reizē.
Zinu, ka ir speci, kas uzskata, ka tikai viena piemaksa, bet tam nav īsta pamatojuma.
Formāli skatoties uz tabeli - es redzu, cik ir vienu un otru. Un man nav pienākuma vēl salīdzināt, vai tie sakrīt kādā reizē.
Zinu, ka ir speci, kas uzskata, ka tikai viena piemaksa, bet tam nav īsta pamatojuma.
Mēs tā arī darīsim, ka maksāsim 150%. Lai miers mājās!!! Paldies Jums par atsaucību!
Anitra_c 19.05.2004 16:46
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть