Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
IK darbības uzsākšana К списку тем
Rida 13.01.2009 15:50
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Ответы (26)
Un vēl.Uz firmas vārda pasūtu logus(vajadzīgs telpas remonts) man logu firma izraksta rēķinu,es pārskaitu naudu no firmas konta.Kā man to visu ierakstīt žurnālā? Zinu ka blondi jautājumi un jāiet pie grāmatveža,bet gribu mēgināt pagaidām pati tikt galā.
Rida 13.01.2009 16:03
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Bukk 13.01.2009 17:17
763 сообщения на сайте
763 сообщения на сайте
Es vienkārsi ieguldu naudu vai man ir jāaizdod firmai?
-Tas ir vienalga kā to nosauc. Tas būs ieņēmumi nesaistīti ar saimniecisko darbību.
Un kā ir ar izdevumu-ieņēmumu žurnālu,es to nopērku un sāku aizpildīt?vai jānes registret no sākuma?
- Nekur nav jānes reģistrēt .Nopērk un sāk aizpildīt.
Uz firmas vārda pasūtu logus(vajadzīgs telpas remonts) man logu firma izraksta rēķinu,es pārskaitu naudu no firmas konta.Kā man to visu ierakstīt žurnālā? Zinu ka blondi jautājumi un jāiet pie grāmatveža,bet gribu mēgināt pagaidām pati tikt galā.
- Es rakstītu ailē izdevumi saistīti ar saimn.darbību.
-Tas ir vienalga kā to nosauc. Tas būs ieņēmumi nesaistīti ar saimniecisko darbību.
Un kā ir ar izdevumu-ieņēmumu žurnālu,es to nopērku un sāku aizpildīt?vai jānes registret no sākuma?
- Nekur nav jānes reģistrēt .Nopērk un sāk aizpildīt.
Uz firmas vārda pasūtu logus(vajadzīgs telpas remonts) man logu firma izraksta rēķinu,es pārskaitu naudu no firmas konta.Kā man to visu ierakstīt žurnālā? Zinu ka blondi jautājumi un jāiet pie grāmatveža,bet gribu mēgināt pagaidām pati tikt galā.
- Es rakstītu ailē izdevumi saistīti ar saimn.darbību.
Ilma-liels paldies par atbildeem:)
Rida 13.01.2009 20:41
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
"Es vienkārsi ieguldu naudu vai man ir jāaizdod firmai? " - ИК и ее владелец - одно и то же физическое лицо. Сам у себя взял в долг - это нонсенс.
Martinas- poetomu i sprasila,tak kak ne znala sto da kak:)
Rida 16.01.2009 20:15
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Vēl jautajums,ja nav grūti atbildiet lūdzu:)
Es iemaksāju naudu IK kontā,kā tas izskatās žurnālā? 4 ailē kas jāraksta?Mans vārds,IK vai bankas? tad to summu es rakstu 9 ailē,17 un 18 ailēs?
Un par izdevumiem..lasu-lasu,bet tā arī nesapratu.Izdevumuskonta atvēršanai IK un remontam,kas nepieciešams IK darbībai jāraksta 20 vai 22 ailē?
Es iemaksāju naudu IK kontā,kā tas izskatās žurnālā? 4 ailē kas jāraksta?Mans vārds,IK vai bankas? tad to summu es rakstu 9 ailē,17 un 18 ailēs?
Un par izdevumiem..lasu-lasu,bet tā arī nesapratu.Izdevumuskonta atvēršanai IK un remontam,kas nepieciešams IK darbībai jāraksta 20 vai 22 ailē?
Rida 16.01.2009 20:25
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Rakstu savu vārdu un uzvārdu - 4.ailē.
tad to summu es rakstu 9 ailē,17 un 18 ailēs?
Jā.
Izdevumus konta atvēršanai IK un remontam,kas nepieciešams IK darbībai jāraksta 20 vai 22 ailē?
20.
tad to summu es rakstu 9 ailē,17 un 18 ailēs?
Jā.
Izdevumus konta atvēršanai IK un remontam,kas nepieciešams IK darbībai jāraksta 20 vai 22 ailē?
20.
Skaidrs,paldies Ilma
Rida 17.01.2009 10:16
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Martinas-segodne bila na seminare ot VIDa,tam skazali sto nado pisac ligums,sto ja sama sebe otdalzivaju(ja dlja IK ):-S
Rida 20.01.2009 17:49
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
В ВИДе по вопросам ИК можно даже не консультироваться. Они изначально-то толковую информацию не давали, а теперь, после того, как все нормальные консультанты оттуда ушли, и подавно.
Man personigi patik sis telefons konsultacijam 67211011 , ja ko nezina tad noskaidro un pasi atzvana.
Sofija6, я бы не полагалась на телефонные консультации, тем более, зная их "качество". Проверять ведь не телефонный консультант придёт.
Ilma-da nē,seminārs bija tieši par pašnodarbinātiem,IK... un vairākas reizes teica par to,ka mēs fiziska persona,nevis juridiska.
Rida 21.01.2009 14:44
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
tagad man jautājums,kā to izdarīt? es vienkārsi rakstu- "Es,Tāda un tāda,aizdodu savai firmai,tādai un tādai, xxx Ls." vai kaut kā kārtīgāk? Bet ja es aizdodu,tad sanāk arī pašai sev jāatrunā kā dabūt atpakaļ?Vai to var nerakstīt? Sakiet lūdzu,kā tam aizdevuma līgumam pašai sev ir jāizskatās?:-S
Rida 21.01.2009 16:44
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть