Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Par IIEN papildus atvieglojumiem К списку тем

Par IIEN papildus atvieglojumiem
Ceru, ka bez liekām emocijām un nosūtīšanu uz jau apskatītām tēmām, mans jautājums radīs dzirdīgas ausis.:-D

Esmu spiesta tajā iedziļināties tāpēc uzdodu jautājumu varbūt kādam pašu par sevi saprotamu:

no 01.janvāra IIEN papildus atvieglojumi 1.2. gr.invalīdiem , represētajiem un pretošanās kustības dalībniekiem ir 108,- Ls mēnesī, 3.gr.invalīdiem 84,- Ls. Tik tālu viss kārtībā. Bet mani aizveda ''nezināmā virzienā'' ieraksts Tildes Jumis programmā - represētais (pensionārs) ar jocīgu atvieglojuma summu un pretošanās dalībnieks (pensionārs). Ja kāds būtu tik laipns un dotu man mājienu uz likumu vai MK noteikumiem, es būtu pateicīga. Pašai neizdevās atrast tam skaidrojumu..diemžēl.

Paldies jau iepriekš.
D.ungure
D.ungure 14.01.2009 10:46
111 сообщений на сайте

Ответы (5)

http://www.vgk.lv/lv/forum/1/77090/
Ambera
Ambera 14.01.2009 10:53
21759 сообщений на сайте
Caur meklētāju - represētais - daudz tēmu.

Ja Jūs meklējat tēmas caur meklētāju, un gribat lai tās parādītos uz ekrāna izšķirotas tieši PĒC PĒDĒJĀS ATBILDES DATUMA, Jums ir jāieliek ķeksītis TIKAI lodziņā "FORUMĀ".
Ambera
Ambera 14.01.2009 10:56
21759 сообщений на сайте
Liels paldies, Ambera, par norādi. Tas ir jau kaut kas, par ko nav varējuši līdz galam saprast arī norādītās tēmas dalībnieki.:-) Bet jāmēģina vēlreiz ''nesapīties meistarībā''!
D.ungure
D.ungure 14.01.2009 11:38
111 сообщений на сайте
D.ungure - Tildes Jumis programmā ir tādas atvieglojumu summas, kādas pati tur esat kaut kad ierakstījusi! Neviens no Tildes nebrauks un Jums tur tās nepārrakstīs vai gadam mainoties no zila gaisa neieleks. Tas jādar pašai!
Andaz
Andaz 15.01.2009 13:18
27897 сообщений на сайте
Paldies Andaz. Es pat nebiju iedomājusies kaut ko prasīt Tildei. Es tikai apjuku ieraugot tur šādus ierakstus un riskēju šeit uzdot jautājumu. Es tiešām neko tur neesmu rakstījusi, jo kā jau saku - esmu spiesta tam pievērsties tagad. Pārdalīti pienākumi, kā smejies.
D.ungure
D.ungure 16.01.2009 10:01
111 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.