Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
līzings - a/m atņemšana
firma nemaksāja un līzinga kompānija atņēma mašīnu, par faktu noformēts pieņemšanas- nodošanas akts. tagad līzings to a/m jau ir pārdevis citai firmai. a mums ko darīt?? kā ir tādos gadījumos - vieņiem nav jāraksta kredītrēķins. (man praksē ir bijis gadījums, kad atgrieza a/m un parex izraxtīja kredītpavadzīmi ar vid numuriem)
uz tā pieņemšanas nodošanas akta es varu izslēgt no PL
Ответы (5)
mēs arī atgriezām auto un Hansa lizings izrakstīja pavadzīmi un aktu un protams, ka budzetā atgriezām atlikušo pvn
pvn nebija - a/m bija pirkta no privātpersonas un hanzalīzings tikai pārpārdeva firmai, tad viņi izraksta pavadzīmi bez pvn. tātad pēc loģikas arī tam kredītrēķinam vajadzētu būt bez pvn.
lai gan ja viņi pārdeva to a/m tālāk...
finanšu līzinga gadījumā a/m tika saņemta ar pavadzīmi, tātad arī atgriezta atpakaļ ar pavadzīmi. operatīvajā līzingā at P/N aktu
bet es taču nevaru uzrakstīt viņiem pavadzīmi - stipri apšaubu faktu, ka viņi ņems atpakaļ pa neizmaksāto summu un pēcāk tirgos ar zaudējumiem sev.
Tālāk viņi varēs tirgot kā grib, bet no Jums jāņem atpakaļ par neizmaksāto summu ar Jūsu izrakstīto pavadzīmi.
Закрыть
Краткое описание нарушения