Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

līzings - a/m atņemšana К списку тем

līzings - a/m atņemšana
firma nemaksāja un līzinga kompānija atņēma mašīnu, par faktu noformēts pieņemšanas- nodošanas akts. tagad līzings to a/m jau ir pārdevis citai firmai. a mums ko darīt?? kā ir tādos gadījumos - vieņiem nav jāraksta kredītrēķins. (man praksē ir bijis gadījums, kad atgrieza a/m un parex izraxtīja kredītpavadzīmi ar vid numuriem)

uz tā pieņemšanas nodošanas akta es varu izslēgt no PL
Sibylla
Sibylla 29.01.2009 08:45
1499 сообщений на сайте

Ответы (5)

mēs arī atgriezām auto un Hansa lizings izrakstīja pavadzīmi un aktu un protams, ka budzetā atgriezām atlikušo pvn
Storno
Storno 29.01.2009 09:01
1392 сообщения на сайте
pvn nebija - a/m bija pirkta no privātpersonas un hanzalīzings tikai pārpārdeva firmai, tad viņi izraksta pavadzīmi bez pvn. tātad pēc loģikas arī tam kredītrēķinam vajadzētu būt bez pvn.

lai gan ja viņi pārdeva to a/m tālāk...
Sibylla
Sibylla 29.01.2009 09:14
1499 сообщений на сайте
finanšu līzinga gadījumā a/m tika saņemta ar pavadzīmi, tātad arī atgriezta atpakaļ ar pavadzīmi. operatīvajā līzingā at P/N aktu
Liepkalnite
Liepkalnite 29.01.2009 10:05
243 сообщения на сайте
bet es taču nevaru uzrakstīt viņiem pavadzīmi - stipri apšaubu faktu, ka viņi ņems atpakaļ pa neizmaksāto summu un pēcāk tirgos ar zaudējumiem sev.
Sibylla
Sibylla 29.01.2009 15:11
1499 сообщений на сайте
Tālāk viņi varēs tirgot kā grib, bet no Jums jāņem atpakaļ par neizmaksāto summu ar Jūsu izrakstīto pavadzīmi.
Ilma
Ilma 29.01.2009 16:10
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.