Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

maksātnespēja un uzņēmuma pašlikvidācija К списку тем

maksātnespēja un uzņēmuma pašlikvidācija
Vai kāds var dot padomu, kas jādara brīdī, ja uzņēmums tuvu bankrotam. Kreditoru parādi milzīgi, ari VID nodokļu parādi lieli. Uzņēmumam nav arī pamatlīdzekļi , kurus varētu VID savākt. Gribētu labprātīgi likvidēties, bet nezinām kā. Laikam jāsāk ar Tiesu???
Nikaz
Nikaz 29.01.2009 11:11
43 сообщения на сайте

Ответы (4)

Добровольно ликвидироваться с долгами не получится. Только через суд и процесс неплатежеспособности.
Maija
Maija 29.01.2009 11:13
28223 сообщения на сайте
UR jāiesniedz iesniegums par maksātnespēju, tur nozīmēs procesa administratoru, un tālāk jau viņš visu pateiks.
Vent
Vent 29.01.2009 11:45
237 сообщений на сайте
Vent- vispirms tiesa,kas nosaka, vai esat maksātnespējīgi vai nē; tad ja esat - tiesa iesniedz lēmumu reģistrā; tiek iecelts administrators... un p;ec tam tik trakumi sāksies.. atkarībā no administratora
Liepkalnite
Liepkalnite 30.01.2009 23:35
243 сообщения на сайте
UR nesniedz iesniegumu par maksātnespēju!!! UR sniedz iesniegumu par likvidāciju, bet ja ir parādi, likvidēt nevar.

Labāk pašiem rakstīt maksātnespējas pieteikumu un sniegt tiesā, likumā ir noteikts, ja ir pazīmes, ir pienākums sniegt maksātnespējas pieteikumu. Ja vajag, varu šo to ieteikt - katriina@one.lv
Katriina
Katriina 10.02.2009 11:17
26 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.