Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Darba laiks skolotājiem К списку тем

Gu-a 05.02.2009 23:17
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте
Ответы (8)
Vai tiešām nevien nerēķina algas skolotājiem un neveic darba laika uzskaiti???

Gu-a 09.02.2009 15:36
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте

Larao 09.02.2009 15:36
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Kādās stundās algu rēķina, tādās arī uzskaita. Man tā vismaz šķiet.
Un vēl - kā darba līgumā noteikts, jāskatās.
Un vēl - kā darba līgumā noteikts, jāskatās.
Problēma liela.Arī man dažkārt rodas šis jautājums.
Es skatos tarifikācijā cik paredzēts nostrādāt un ja visas paredzētās stundas nostrādātas liku 8 st darbā- tas ir normāls darba laiks.
Praktiski neredzu iespēju ierakstīt savādāk darba laiku- sevišķi ja maksā par pagarinātās dienas grupu, mājas darbu labošnu .... lietām.
Ja tai dienā nepilda pienākumus- atvieto cits tad dabīgi slims. atvaļinājums....
Andaz- man jautājums vai Jums ir bijusi darīšana ar tarifikācijām- es godīgi sakot to "zvēru pirmo reizi mūža uz papīra redzēju. Pie kam tur jau nav sasaiste ar faktiskajām stundā- ir stundas nedēļā. Par pie normāla darba laika mēnesī nevar tikt. Un neviens nevar pateikt cik stundas pirmdien darbā cik otrdien...- tad jau tarifik';acijas jāsaista ar stundu plānu - kurš "blēdis"mainās Un kā Jūs nosēdēsiet blakus lai uzskaitītu cik stundas skolotājs kuru dienu labojis mājas darbus, kontroldarbus un gatavojies stundām....
Manuprāt reāli nav uzskaitāms.LOL
Es skatos tarifikācijā cik paredzēts nostrādāt un ja visas paredzētās stundas nostrādātas liku 8 st darbā- tas ir normāls darba laiks.
Praktiski neredzu iespēju ierakstīt savādāk darba laiku- sevišķi ja maksā par pagarinātās dienas grupu, mājas darbu labošnu .... lietām.
Ja tai dienā nepilda pienākumus- atvieto cits tad dabīgi slims. atvaļinājums....
Andaz- man jautājums vai Jums ir bijusi darīšana ar tarifikācijām- es godīgi sakot to "zvēru pirmo reizi mūža uz papīra redzēju. Pie kam tur jau nav sasaiste ar faktiskajām stundā- ir stundas nedēļā. Par pie normāla darba laika mēnesī nevar tikt. Un neviens nevar pateikt cik stundas pirmdien darbā cik otrdien...- tad jau tarifik';acijas jāsaista ar stundu plānu - kurš "blēdis"mainās Un kā Jūs nosēdēsiet blakus lai uzskaitītu cik stundas skolotājs kuru dienu labojis mājas darbus, kontroldarbus un gatavojies stundām....
Manuprāt reāli nav uzskaitāms.LOL
Gu-a vai tiešam jūsu skolā nav darba koplīguma, kur būtu atrunats par kontaktstundu apmaksu? Nu jābut taču kaut kadiem pīrms dokumentiem (vai pie direktora vai persinālu daļā)? Bet ja nav - nuu tad jāsāk kat ko cept kopā ar valdābu.

Povelina 09.02.2009 21:06
349 сообщений на сайте
349 сообщений на сайте
Man bija ārsti, kuriem darba laiks bija 5 stundas dienā un es arī uzskaitīju 5 (plānotās un faktiskās), nevis mistiskās 8.
Ja skolotājs pats savu darbalaika tabeli naaizpilda, tad lai ņem par labu grāmatveža izdarīto.
Ja skolotājs pats savu darbalaika tabeli naaizpilda, tad lai ņem par labu grāmatveža izdarīto.
Kārtoju grāmatvedību skolai. BET darba laika tabulas stāda pats atbildīgais darbinieks par to skolā ( mācību pārzinis vai kā viņu sauc). Es tikai ņemu par pilnu viņa doto darba laika uzskaiti.Domāju, tas arī pilnīgi nav grāmatveža uzdevums
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть