Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba laiks skolotājiem К списку тем

Darba laiks skolotājiem
Kā skolotājiem darba laika uzskaites tabelēs ir jāuzrāda nostrādātais darba laiks, jo skolotājiem tiek noteiktas kontaktstundas?? Kontakstundas ir jāpārrēķina parastajās stundās??
Gu-a
Gu-a 05.02.2009 23:17
299 сообщений на сайте

Ответы (8)

Vai tiešām nevien nerēķina algas skolotājiem un neveic darba laika uzskaiti???
Gu-a
Gu-a 09.02.2009 15:36
299 сообщений на сайте
un kā ir rakstīts darba līgumā, kā tiek maksāta alga?
Larao
Larao 09.02.2009 15:36
6767 сообщений на сайте
Kādās stundās algu rēķina, tādās arī uzskaita. Man tā vismaz šķiet.

Un vēl - kā darba līgumā noteikts, jāskatās.
Andaz
Andaz 09.02.2009 15:38
27897 сообщений на сайте
Problēma liela.Arī man dažkārt rodas šis jautājums.

Es skatos tarifikācijā cik paredzēts nostrādāt un ja visas paredzētās stundas nostrādātas liku 8 st darbā- tas ir normāls darba laiks.

Praktiski neredzu iespēju ierakstīt savādāk darba laiku- sevišķi ja maksā par pagarinātās dienas grupu, mājas darbu labošnu .... lietām.

Ja tai dienā nepilda pienākumus- atvieto cits tad dabīgi slims. atvaļinājums....

Andaz- man jautājums vai Jums ir bijusi darīšana ar tarifikācijām- es godīgi sakot to "zvēru pirmo reizi mūža uz papīra redzēju. Pie kam tur jau nav sasaiste ar faktiskajām stundā- ir stundas nedēļā. Par pie normāla darba laika mēnesī nevar tikt. Un neviens nevar pateikt cik stundas pirmdien darbā cik otrdien...- tad jau tarifik';acijas jāsaista ar stundu plānu - kurš "blēdis"mainās Un kā Jūs nosēdēsiet blakus lai uzskaitītu cik stundas skolotājs kuru dienu labojis mājas darbus, kontroldarbus un gatavojies stundām....

Manuprāt reāli nav uzskaitāms.LOL
Guntagermane
Guntagermane 09.02.2009 19:55
1303 сообщения на сайте
Gu-a vai tiešam jūsu skolā nav darba koplīguma, kur būtu atrunats par kontaktstundu apmaksu? Nu jābut taču kaut kadiem pīrms dokumentiem (vai pie direktora vai persinālu daļā)? Bet ja nav - nuu tad jāsāk kat ko cept kopā ar valdābu.

Povelina
Povelina 09.02.2009 21:06
349 сообщений на сайте
Man bija ārsti, kuriem darba laiks bija 5 stundas dienā un es arī uzskaitīju 5 (plānotās un faktiskās), nevis mistiskās 8.

Ja skolotājs pats savu darbalaika tabeli naaizpilda, tad lai ņem par labu grāmatveža izdarīto.
Andaz
Andaz 10.02.2009 12:02
27897 сообщений на сайте
Kārtoju grāmatvedību skolai. BET darba laika tabulas stāda pats atbildīgais darbinieks par to skolā ( mācību pārzinis vai kā viņu sauc). Es tikai ņemu par pilnu viņa doto darba laika uzskaiti.Domāju, tas arī pilnīgi nav grāmatveža uzdevums
Ilma
Ilma 10.02.2009 14:52
30495 сообщений на сайте
P.s. un viņiem jau pašiem vislabāk zināmas tās visas specifikas, lai arī paši tiek galā.
Ilma
Ilma 10.02.2009 14:54
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.