Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Cleo! К списку тем

Vinkijs 10.02.2009 15:35
1654 сообщения на сайте
1654 сообщения на сайте
Ответы (44)
hmmmmm, nu neesmu saņēmusi vēstuli gan ne uz cleo@apollo.lvne uz skudrina_inara@apollo.lv , ja nav noslēpums uz kādu e-pastu Albina man rakstīji?
Щас напишу на cleo@apollo.lv
Tue, 10 Feb 2009 16:57:49 , jā tikko atvēru un izlasīju. Nu šai laikā vairs nebiju darbā,, droši vien būtu izlasījusi šo vēstuli rīt no rīta. Darbā visu dienu ir atvērts e-pasts skudrina_inara@apollo.lv(lietišķs e-pasts, uz kuru raksta arī klienti), vakarā mājās pārbaudu cleo@apollo.lv(tas tāds privāts e-pasts).
Albina, atbildot uz vēstuli. Man prieks, ka noderēja. Gan jau kādreiz iedzersim arī šampanieti, ja sataisīšos aizbraukt uz Rīgu
Albina, atbildot uz vēstuli. Man prieks, ka noderēja. Gan jau kādreiz iedzersim arī šampanieti, ja sataisīšos aizbraukt uz Rīgu

А разливайте-на всехLOL

Olegator 10.02.2009 19:13
1912 сообщений на сайте
1912 сообщений на сайте
Я тоже должна Клео шампанского! Я материалы из ее хранилища использовала для написания диплом работы.Альбина и что бум делать-с аказией посылать или поедем персональноLOL

Olegator 10.02.2009 19:22
1912 сообщений на сайте
1912 сообщений на сайте

Olegator 10.02.2009 19:25
1912 сообщений на сайте
1912 сообщений на сайте
и с шашлЫкомLOL

Olegator 10.02.2009 19:26
1912 сообщений на сайте
1912 сообщений на сайте
tikko aizpildīju aptaujas anketu, ko " iesmērēja" meitai skolā un teica, lai vecāki aizpildot un pēc tam lai atnesot uz skolu. "isāk sakot aptauja Jēkabpiliešiem par Jēkabpilī, kas pozitīvs un kas negatīvs, kādu ieguvumu devuši deputāti, ko vajadzētu uzlabot..... nu ko lai saka, pirmkārt jau ļoti dīvaini, ka šo anonīmo anketu dod aizpildīt skolu, ja tur ar skolu nav nekas saistīts, laikam jau skola pelna bonusus pašvaldībai, un otrkārt - nu nav Jēcī normālas vietas, kur var pat iedzert konjaku, to arī sarakstīju anketā, ka nu izkalides ziņā, lai aizietu kaut kur ar bērniem svētdienā pilnīgi nav kur. Katru nedēļas nogali jau nevar atļauties arī Citrusā pavadīt (ģimenes biļete 2 + 2 maksā 19 lati uz stundu), nu reizi pa reizei jau var, bet ....
Būs vien jāgaida Jums mani Rīgā ar konjaku. Ja nu vienīgi Aivareno piedāvās savas viesmīlīgās telpas (es gan joprojām nezinu kā viņš izskatās).
Būs vien jāgaida Jums mani Rīgā ar konjaku. Ja nu vienīgi Aivareno piedāvās savas viesmīlīgās telpas (es gan joprojām nezinu kā viņš izskatās).
nu nav Jēcī normālas vietas, kur var pat iedzert konjaku
Намёк понял. Побежала в магазин
Aivareno еще с тобой не познакомился?
Намёк понял. Побежала в магазин

Aivareno еще с тобой не познакомился?

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть