Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
VSAOI сообщение К списку тем

Lena_s 12.02.2009 15:33
140 сообщений на сайте
140 сообщений на сайте
Ответы (11)
А если работник не будет сдавать? Очень хочется исправить

Lena_s 12.02.2009 15:41
140 сообщений на сайте
140 сообщений на сайте
Cik es saprotu, aprēķināts un ieturēts ir pareizi, tikai "не правильно сумму отразила". Kur? Mēneša Ziņojumā vai Paziņojumā par algas nodokli? Kā pārskaitits VIDam, vai pareizi?

Vijoliite 12.02.2009 15:46
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Да- только в сообщении за месяц. Виду всё правильно

Lena_s 12.02.2009 16:21
140 сообщений на сайте
140 сообщений на сайте
Man bija līdzīgs gadījums,tāpēc es Jums to jautāju. Ja viss pārējais ir OK, tad neko arī labot nevajag, jo VID par pamatu tiek ņemti darbinieka ienākumi par taksācijas gadu un viss pareizi piemērots pēc tās informācijas, kas ir viņu rīcībā, tāpēc tur IIN tiks aprēķināts pareizi un sakritīs ar Paziņojumu, ko Jūs iesniedzāt par gadu. Ja es Jūs pareizi sapratu.

Vijoliite 12.02.2009 16:39
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
un viss Nepareizi piemērots pēc tās informācijas, kas ir viņu rīcībā - из личного опыта,смею заметить.Даже подала в VID iesniegums par apstrīdēšanu...:-x
Piekrītu un nesaku neko par šādiem gadījumiem,kas noteikti var arī būt, bet ja Paziņojums par algas nodokli ir arī iesniegts, un tas ir pareizs, nu nevar tur nekas būt.Es pati biju VIDā par šo jautājumu, man atrada to Ziņojumu, kur biju es kļūdījusies,nu, ja es gribot, lai izlaboju, un es ar roku izlaboju, jo tas jau neesot tik būtiski. Tā man paskaidroja. No šejienes man tāda informācija.

Vijoliite 12.02.2009 18:00
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Paziņojums par algas nodokli ir arī iesniegts, un tas ir Nepareizs. А VID даже не замечает явную ошибку.И не возвратил "физику" переплаченный IIN. Вот что удивляет!
Protams, ka jāpaseko līdzi, bet Lena_s gadījumā, jau nav pat ko deklarēt, lai dabūtu atpakaļ, ja aprēķināts uzņēmumā pareizi.

Vijoliite 12.02.2009 18:43
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть