Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

bezdarbnieces statuss pēc bērna košanas atvaļinājuma К списку тем

bezdarbnieces statuss pēc bērna košanas atvaļinājuma
Sveiki! Varbūt kāds var dot man padomu. Pašlaik esmu bērna kopšanas atvaļinājumā. Uzņēmums uz laiku ir pārtraucis darbību. Izskatās, ka to arī neatsāks. Kā man rīkoties, lai tad kad mazajai paliks 1,5 gadiņi es varētu saņemt bezdarbnieka statusu un pabalstu.
Leldo
Leldo 12.02.2009 17:22
127 сообщений на сайте

Ответы (3)

http://www.vsaa.lv/vsaa/content/?lng=lv&cat=2747

http://www.vsaa.lv/vsaa/content/?cat=678
Aigaskabe
Aigaskabe 12.02.2009 17:37
296 сообщений на сайте
Es negribu sajaukt galvu, bet zinu,ka bezdarbnieka pabalstu pēc bērna kopšanas atvaļinājuma var māmiņa saņemt jau pēc gada, jo tas ir lielāks par tiem 30 latiem, ko saņem pēc 1 gadiņa.Tikai tas nav liels 2x45x70%=63lati.Protams, jāatbrīvojas no darba, mums darbā nesen( 2008.gadasākumā gan tas bija) viena māmiņa to izmantoja, jo pēc pusgada nekas daudz vairāk nesanāca.

Un vēl šis jautājums man likās svarīgs, kad runa bija par manas meitas vecāku pabalsta saņemšanu.Tad arī vērsa uz to uzmanību, ka ja saņems pabalstu no tēta algas, tad māmiņa nevarēs kļūt par bezdarbnieci, kad bērniņam paliks 1 gadiņš, ko viņa varētu izmantot.Untika izskaidrots šis aprēķins, par ko es Jums rakstīju.Tāpēc it kā svarīgi, lai māmiņa pati no savas algas to saņemtu.

Varbūt kāds zinās precīzāk.Bet vislabāk ir uzrakstīt vai piezvanīt uz VSAA, es pati visu to noskaidroju piezvanot.
Vijoliite
Vijoliite 12.02.2009 17:40
1711 сообщений на сайте
Nu, lūk arī informācija un kontakttālrunīši ir parādījušies!
Vijoliite
Vijoliite 12.02.2009 17:43
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.