Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Bezalgas atvaļinājums К списку тем

Bezalgas atvaļinājums
Sakiet ludzu, ja darba devejs ir maksatnespejigs, bet atlaist negrib, lūdz lai ejam bezalgas atvalinājumā. Ja mēs rakstam iesniegumus vai tas bus pareizi, vai darba devejam ir jaizdod rikojums par bezalgas atvalinajuma pieskirsanu ar musu piekrišanu?
Ziteens
Ziteens 16.02.2009 12:30
4 сообщения на сайте

Ответы (6)

Обычно, на основании заявлений работников работодатель пишет распоряжение о предоставлении отпуска за свой счет.
Irena22
Irena22 16.02.2009 12:37
42998 сообщений на сайте
Rakstam rīkojumu uz iesnieguma pamata.
Kirsbauma
Kirsbauma 16.02.2009 12:38
1581 сообщение на сайте
http://www.vdi.lv/index.php?menu_id=7&lang_id=1
Aigaskabe
Aigaskabe 16.02.2009 12:38
296 сообщений на сайте
Nu un kāds Jums labums no bezalgas atvaļinājuma? Ja darba devējam tuvākajos mēnešos darba nav, tad labāk ir iestāties bezdarbniekos. Vismaz kādu naudu saņemsiet, bet par bezalgas atvaļinājumu nesaņemsiet neko.
Inataberzina
Inataberzina 16.02.2009 12:43
90 сообщений на сайте
Nu šajā laikā bezdarbnieka pabalstu saņemt man šķiet ir ļoti grūti, tāpēc ceram, ka 1 mēnesis labak atvaļinājumā, nekā palikt bez darba. Cerība ir, ka aģentūra izķepurosies, maza, bet ir.
Ziteens
Ziteens 16.02.2009 12:47
4 сообщения на сайте
Saņemt nav tik grūti, bet apsveicama abpusējā vēlme sadarboties.

Divu mēnešu laikā zināmu skaidrību par perspektīvām var gūt.
Leciigaa
Leciigaa 16.02.2009 13:02
2691 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.