Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

kases izdevumu un ieņēmumu orderis К списку тем

kases izdevumu un ieņēmumu orderis
L"udzu, apskaidrojiet mani! ESmu pašnodarbināta. Šomēness pati kārtoju savu grāmatvedību, skatos pēc vecajiem grāmatvedes paraugiem. Esmu sastādījusi saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaiti par konkrēto mēnesi un esmu apstājusies pie pašām beigām, jo no iepriekšējā mēneša secinu, ka kā pēdējās 2 operācijas šajā uzskaitē ir ierakstītas " nauda iemaksāta kasē" un " nauda personīgiem tēriņiem" , kas sakrīt ar kases izdevumu un ienēmumu orderī minēto summu. Palīdziet, lūdzu saprast, kur šādu naudas summu dabū? Biju domājusi, ka minētie orderi ir sastādāmi, ja ņemu skaidrā naudā avansu vai komandējuma nauda... utt. Esmu apjukusi. Droši vien, ka skaidrojums ir pavisam vienkāršs. Lūdzu, palīdziet!
Iilonciks
Iilonciks 16.02.2009 23:01
10 сообщений на сайте

Ответы (2)

Ministru kabineta noteikumi Nr.188

Rīgā 2007.gada20.martā (prot. Nr.19 19.§)

Kārtība, kādā individuālie komersanti, individuālie uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, citas fiziskās personas, kas veic saimniecisko darbību, kārto grāmatvedību vienkāršā ieraksta sistēmā

Latvijas Republikas

Valsts ieņēmumu dienests

VID 13.04.2007.vēstule Nr.15.5.1/17474

Par Ministru kabineta 2007.gada20.marta noteikumiem Nr.188 „Kārtība, kādā individuālie komersanti, individuālie uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, citas fiziskās personas, kas veic saimniecisko darbību, kārto grāmatvedību vienkāršā ieraksta sistēmā”

Ir vēl arīmetodiskais materiāls.
Aivars007
Aivars007 17.02.2009 08:40
26984 сообщения на сайте
kāpēc nepajautāt grāmatvedei, kas to sastādījusi?
Cleo
Cleo 17.02.2009 13:14
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.