Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Учёт часов для суммированных К списку тем

Security 20.02.2009 12:41
227 сообщений на сайте
227 сообщений на сайте
Ответы (12)
Mожно устанавить период учёта рабочего времени календарный месяц.
Cверхурочные учитывать исходя из стандартного рабочего времени.
Cверхурочные учитывать исходя из стандартного рабочего времени.
Можно ли в трудовом договоре при суммир. раб. устанавить период учёта рабочего времени не 4 недели а календарный месяц?
Наши юристы считают, что можно. И мы так и сделали.
Наши юристы считают, что можно. И мы так и сделали.

Inst 20.02.2009 13:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Спасибо всем

Security 20.02.2009 14:05
227 сообщений на сайте
227 сообщений на сайте
Ja darbinieks veic darbu virs Darba likumā noteiktā stundu skaita, tas tiks uzskatīts par virsstundu darbu. Piemēram, ja darbinieks četru nedēļu periodā būs nostrādājis 165 stundas, 5 stundas tiks uzskatītas par virsstundām. Darba devējs darba koplīgumā, vai darba līgumā VAR NOTEIKT CITU UZSKAITES PERIODU, PIEMĒRAM, KVARTĀLU, GADU. Šajā gadījumā darba laika summārajam ilgumam uzskaites periodā jāatbilst normālajam stundu skaitam uzskaites periodā. Piemēram, ja mēnesī būs 21 darba diena, tad normālo stundu skaits vienā mēnesī būs 168 (168 stundas reiz 3 mēneši). Darbs, ko darbinieks veiks, virs normālā stundu skaita noteiktajā uzskaites periodā, būs virsstundu darbs.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть