Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Licences vairumtirdzniecībā К списку тем

Licences vairumtirdzniecībā
Labvakar! Man ir nesaprašana, lasu un nevaru atrast, vai ja mēs sākam tirgoties ar veikaliem ar pārtikas precēm un sadzīves saimniecības precēm (veļas pulveri, ziepes, tīrīšanas līdzekļi uc.), par to noslēdzot līgumus ar piegādēm (neiesaistot akcīzes preces), mums ir jāgriežas VID pēc kādām vairumtirgotāju speciālām atļaujām/licencēm? Mēs paši šo visu iepirksim no bāzēm.

Paldies jau iepriekš.
Haidija
Haidija 10.03.2009 20:40
185 сообщений на сайте

Ответы (4)

нужно зарегестрировать структурное подразделение на vairumtirdzniecību
Iks
Iks 12.03.2009 02:05
нет сообщений на сайте
Par uzņēmējdarbības licencēšanu var palasīt www.em.gov.lv

Pirms uzsākt uzņēmējdarbību, vajadzētu apgūt elementāras ābeces patiesības, nevis otrādi. Jūs taču nesēžaties pie auto stūres, lai pastāvīgi brauktu, ja kāds lietpratējs jūs vispirms nav iemācījis vadīt auto. Arī šis ir tāds gadījums. Dzīvē ir ļoti daudz jāmācās, nevis tikai forumos jāsiro.
Aivars007
Aivars007 12.03.2009 06:54
26984 сообщения на сайте
Aivars007 , tas, ka dzīve ir kā mūžīga skola mēs visi ar gadiem saprotam, bet par to formumu sirošanu varat attiecināt uz kādu citu, man nepiemīt šāda darbība. Esmu jau visur zvanījusi un staigājusi priekš info, gribēju uzzināt viedokli no tiem,kas ar to nodarbojas gadiem. Bet paldies arī jums.
Haidija
Haidija 12.03.2009 10:58
185 сообщений на сайте
Vai sagaidījāt, ka kāds šeit forumā atbildēs citādi nekā normatīvajos aktos? Un tad to pieņemsiet kā patiesību?

Negribēju jūs aizskart, atvainojos.
Aivars007
Aivars007 12.03.2009 19:19
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.