Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Steidzami vajadzīga palīdzība!!! К списку тем

Steidzami vajadzīga palīdzība!!!
:'( :'( :'(
Ivan_s
Ivan_s 11.03.2009 22:47
1208 сообщений на сайте

Ответы (25)

Lūdzu palīdziet mūsu ģimenei! Ekonomiskās krīzēs iespaidos esam nonākuši kritiskā situācijā. Pagaidāmi tā nav neglābjama, bet bez Jūsu palīdzības drīz būsim nonākuši bezizejā, un uz ielas. Es, atšķirībā no citiem palīdzības lūdzējiem, negrasos Jums melot, bet būšu, iespēju robežās, godīgs.

Krīzes dēļ es zaudēju savu darbu. Sieva visu laiku bijusi mājsaimniece, jo mums ir trīs bērni. Bezdarbnieka pabalstu drīz vairs nesaņemšu. Lai gan bijām izveidojuši iekrājumus, tie jau sen ir izputējuši. Ja mēs drīzumā netiksim pie naudas, mūsu māju atsavinās un mūs visus izliks uz ielas. Mani. Sievu. Un mūsu trīs bērnus. Uz IELAS! Mums nebūs, kur palikt, un valsts mums ATSAKĀS palīdzēt. Uz sociāliem pabalstiem varam necerēt - tā mums skaidri pateica.

Citi šādā situācijā varbūt sāktu stāstīt pasaciņas par to, ka bērni slimo ar diabētu, ka paši ir invalīdi, bet es neesmu tāds. Es jau no sākta gala teicu, ka taisos, iespēju robežās, būt pilnīgi GODĪGS!
Ivan_s
Ivan_s 11.03.2009 22:48
1208 сообщений на сайте
Krīzes dēļ bijām spiesti bērnu izglītības fondu notērēt (aizbraucām uz Lasvegasu, jo mēs vēlējāmies naudu divkāršot, lai būtu papildus rezerves, bet krīze skārusi arī tās pilsētas ruletes galdus), tāpēc mans pilnīgi veselais sešpadsmitgadīgais puisis nevarēs braukt mācīties Hārvardas Universitātē, kā bija plānots. Meita, savukārt, nevarēs apprecēt viņas sociālai situācijai atbilstošu (princi, miljonāru) vīrieti, jo nebūs nauda Dolce&Gabanna apģērbiem. Mums arī nav nauda, lai balinātu zobus, un mums nekāda gaiša nākotne (it īpaši meitai un sievai) nevar būt bez žilbinošiem smaidiem, kuri, bez tam, vairs nav tik žilbinoši, jo nevaram vairs atļauties tieši to zobpastu, kuru vajag, tādēļ JAU DIVAS DIENAS esam iztikuši ar parasto Colgate!

Jā, un trešais bērns! Tā ir tik bēdīga situācija, ka pat par to negribu runāt. Kā lai četrgadīgs puika izaug gudrs un spēcīgs, ja brokastīs nevar ēst Belugas kaivāru; ja pusdienās nepietieks naudiņa omāriem; ja vakariņās nebūs ierastais Kobe steiks?
Ivan_s
Ivan_s 11.03.2009 22:48
1208 сообщений на сайте
Neierosiniet pārdot nieri, jo to ceļu jau esmu mēģinājis. Pircējs teica, ka manas nieres esot pārāk nodzertas! Varbūt jau tā arī ir, bet Jums ir jāsaprot, ka lai nezaudētu savu sociālo dzīvi, es bieži vien esmu spiests pie rīta kafijas dzert (un viesiem piedāvāt) Hennessey XO, bet pusdienās bieži vien nākas malkot smalkus franču vīnus, un ja es vakarā necienāšu sievu ar šampanieti, tā mani pametīs un ģimene izjuks! UN TĀ BŪTU KATASTROFA!

Jā - runājot par sievu, viņai arī neiet viegli. Aiz milzīgajām raizēm par mūsu ģimenes nākotni viņas pupi ir sākuši nošļukt, un kaut kas lietas labā ir jādara - ja nekas netiks darīts baidos, ka nabadzīte DARĪS SEV GALU!

Es ļoti ceru uz Jūsu ATBALSTU un PALĪDZĪBU!

Patiesā cieņā,

Ainārs Šlesers ar ģimeni

Ziedojumus lūdzu pārskaitīt uz Satiksmes ministrijas kontu:

PVN reģ. Nr. LV90000088687

Adrese: Gogoļa iela 3. Rīga. LV-1743

Valsts kase, Bankas kods: TRELLV22

konts LV85TREL2170010030000

NEAIZMIRSTIET NORĀDĪT "IZGLĀBT ŠLESERU" KĀ PĀRSKAITĪJUMA MĒRĶI!
Ivan_s
Ivan_s 11.03.2009 22:49
1208 сообщений на сайте
Vaņatka_labdarisLOL
Ambera
Ambera 11.03.2009 23:15
21759 сообщений на сайте
Povelina
Povelina 11.03.2009 23:32
349 сообщений на сайте
Jā, šis ir labais.

Domāju, ka tā "obžoras" vietā varētu ierakstīt vēl arī daudz citu vārdu.
Aivars007
Aivars007 12.03.2009 06:45
26984 сообщения на сайте
Super!LOL
Giza
Giza 12.03.2009 08:24
6496 сообщений на сайте
Dimma
Dimma 12.03.2009 08:27
1727 сообщений на сайте
...nav smieklīgi...:-/
Anahari
Anahari 12.03.2009 08:53
517 сообщений на сайте
Ничё. Они сейчас прихватизируют общественный сортир и как-нибудь перезимуют.

А потом можно будет к селянам в батраки наняться за кормежку. Не пропадут.
Maija
Maija 12.03.2009 09:11
28223 сообщения на сайте
Tiggra123
Tiggra123 12.03.2009 09:44
435 сообщений на сайте
Деток жалко...:-<
Iriss
Iriss 12.03.2009 10:21
12893 сообщения на сайте
Прочитав первую часть, уже размышляла как можно помочь бедолагам.

Счас они в эмиратах отдохнут и с новыми силами ...
Makssoft
Makssoft 12.03.2009 12:32
24096 сообщений на сайте
Anita43
Anita43 12.03.2009 13:40
320 сообщений на сайте
Kā saka mana mamma: tādiem tikai ar sūdainu koku pa muguru
Dinaro
Dinaro 12.03.2009 13:43
8241 сообщение на сайте
как я ненавижу просящих.

валите в латгале, там хуторов море.

нет ведь, все хотят в риге и нахаляву.

селянину, если не алкаш, помог, горожанину нет.

не все возможности еще исчерпал, а слезу уже пустил.

пусть 4 ребенка родит и живут на пособие, в свое время быдлота в деревне такое практиковала, а может и шас практикуют...те кого не взяли в ирию.LOL
Carleone
Carleone 14.03.2009 15:54
239 сообщений на сайте
а шлесарю я бы помог, есл ичто, нормальный мужик. был никем, а приволок в лв и рими и кого там еще.

респект.

а ту завидущую тварь сочинившую текст посадил бы на кол.

вот же делать людям нефиг.

это же не за один день сочинено.
Carleone
Carleone 14.03.2009 16:01
239 сообщений на сайте
Es droši vien ļoti jūtīga, jo izlasot 1.daļu jau izdomāju cik ziedošu, bet ... TĀDS JOKS:-x
Frezy
Frezy 14.03.2009 18:13
1986 сообщений на сайте
SLIKTS "JOKS". Arī man nesimpatizē bijušais SM stūrētājs, bet vēl lielākā mērā tracina šādu tekstiņu parādīšanās VGK tēmās.

Katram ir savs viedoklis, tomēr šādi tas tiek pausts manuprāt nepieņemami, jo, lai ko katrs domā par vecāku darbošanos, šādi čieš bērni, kas nav vainīgi, ka viņu tēvi ir šleseri, kalvīši, šķēles u.t.t. un vēl, nenolaidīsimies līdz šādu tekstu līmenim, cienīsim viens otru un arī sevi.
Zinme
Zinme 14.03.2009 22:24
1189 сообщений на сайте
Ну эти детки особо не пострадают. Папеньки им правильную установку в жизни дадут. Вот их папеньки о чужих детках не думали, когда их пособия пилили в свой карман.

А чего вы не переживаете о тех детках, которых сейчас оккупантами называете. Они тоже не виноваты в том, что произошло тут 70 лет назад. Но должны расплачиваться за грехи даже не отцов, а дедов и прадедов.
Maija
Maija 14.03.2009 22:40
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.