Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
Dokumenti maksātnespējas administratoram. К списку тем
Duda43 17.03.2009 13:50
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Ответы (13)
Paldies,Ilma,bet ,laikam,ar vienu sarakstu nepietiks.Ciksapratu šefs vēlas tādu sarakstu iedot katram darbiniekam,lai iet un iesniedz.Trūkst ideju kā to lapu noformēt?:-<
Duda43 17.03.2009 13:58
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
A darbiniekam jāiesniedz administratoram kreditora pieprasījums brīvā formā norādot tāpat par kādu laika periodu un cik uzņēmums ir viņam parādā.
Bet darbiniekam taču savam iesniegumam vajag pievienot kaut kādu izziņu no grāmatvedības.Ne jau viņš pats sev algu rēķināja...Vai ne tā?
Duda43 17.03.2009 14:13
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Neko viņam nevajag pievienot, administrators pats pārbaudīs grāmatvedības datus un viņa prasījuma atbilstību gr.datiem
Bet es jau esmu grāmatvedība un man prasīs.Vai tad administrators atnāks pie manis un lūgs algu sarakstus? Man pirmo reizi šitāda situācija,tādēļ nezinu kas jādara...
Duda43 17.03.2009 14:24
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Paldies!
Duda43 17.03.2009 14:43
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Es gan labāk ieteiktu katram darbiniekam uztaisīt izziņu (galējo aprēķinu) par darba samaksu (kas arī pie atbrīvošanas pienākas - cik atvaļinājums, alga, atlaišanas pabalsts utt.), lai darbiniekam ir drošība un darbinieks nepieprasītu muļības savā pretenzijā. Jo nepamatoto summu darbiniekam noraida, a ja nu tas darbinieks domā, ka viņam pienākas stipri lielāka alga!? Vai ja viņš paprasa tikai algu, bez atvaļinājuma, tad administrators tā arī pieprasīs tikai algu, a zaudētājs būs darbinieks.:-(
Katriina 18.03.2009 18:12
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Jā tas ir labi, tas būtu perfekti, reti esmu redzējusi tik labus grāmtvežus pie maksātnespējas. Tad Jūs ,uda43, būsiet perfekta un darbiniekim Jums teiks paldies:-)
Es arī ceru,ka kādu labu vārdu pateiks! Savs pienākums jāpilda līdz galam! Kaut par to vairs neviens nemaksā!:-@
Duda43 07.04.2009 14:46
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть