Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Divi izpildraksti??? К списку тем

Divi izpildraksti???
Varbūt kāds var palīdzēt Darbiniekam ir izpildraksts - saglabājot minimālo algu tāpat 20% noteiktos tiesu izpildītāja rīkojumā nesanāk ieturēt, jo alga nav pārāk liela. Atnāca otrs izpildraksts. Tiesu izpildītāja saka, ka jāietur par labu abiem izpildrakstiem proporcionāli. Viņa varēja nosaukt tik civilprocesa likuma 594 panta 2. daļu "(2) Ja piedziņa uz darba samaksu tiek vērsta pēc vairākiem izpildu dokumentiem, darbiniekam katrā gadījumā jāsaglabā darba samaksa un tai pielīdzinātie maksājumi 50 procentu apmērā, izņemot šā panta pirmās daļas 1.punktā noteikto gadījumu." Bet šis punkts manuprāt neko nepasaka... Kāds varbūt var pateikt, ja es jau tā 1. izpildrakstu nevaru ieturēt pilnā apmērā - ko man iesākt ar 2.????
Pele85
Pele85 25.03.2009 10:25
2 сообщения на сайте

Ответы (3)

Es tiesu izpildītājam rakstu vēstuli, kurā izskaidroju šo situāciju un pievienoju izziņu par darbinieka algu pēc visiem ieturējumiem.

Man vienam darbiniekam jau ir 5 izpildraksti.
Cerise
Cerise 25.03.2009 12:23
1426 сообщений на сайте
Dabūju skaidrojumu - Civilprocesa likuma 622. pants. Ja ir vienas kārtas izpildraksti - jāietur proporcionāli no visiem(kaut 10) , ja dažādu kārtu - papriekšu tiek apmierināti augstākās kārtas. Kārtu skaidrojumi 623., 624., 625., 626. pantā. Paldies, Cerise - un cerams šis kādam vēl noderēs!
Pele85
Pele85 25.03.2009 13:17
2 сообщения на сайте
В нынешней ситуации точно пригодится. Но это старые прописные истины. Повторенье - мать ученья.:-D
Aleksja
Aleksja 25.03.2009 13:19
10004 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.