Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slēdzu kontu
Labs rītiņš!
Kā Jūs teiksiet,tā arī darīšu!
Firmā pagaidām nekāda darbība nenotiek,darbinieku nav,parādu nav,kā valdes loceklis ar vadības līgumu,katru mēnesi nododu atskaites ar nullītēm.
Bankas kontā "karājās" 300 Ls, no kuriem katru mēnesi šie atskaitīja komisijas naudu.
Kontu slēdzu,naudu pārskaitīju uz savu personīgo kontu avansa norēķiniem.
Vai man tos grašus pārnest uz kasi, vai atstāt uz 238X ?
Ответы (12)
Nevajag pārnest uz kasi. Var palikt D2380.
uz depozītu / krājkontu...
Tatjana77 - спать и срочно!
Vai man tos grašus pārnest uz kasi, vai atstāt uz 238X ? - А если деятельности нет, какие авансы то?
Tatjana77
Minimālais atlikums atvērtajā depozītā % saņemšanai
LVL 1 000,00
USD 2 000,00
EUR 2 000,00
Tt7
Jūs domājat,ka tomēr kasi?
Vai vispār drīkst SIA iztikt bez bankas konta?
Может, конечно, и без конта, если эта фирма вообще не дёргается. А в кассу внести успеете, если в течении года эти денюшки не будут потрачены на потребности фирмы.
Pārskaitiet tos grašus uz manu kontu, es zināšu kur tos aiznest. Pat forumā nevienam nejautāšu.
Kad to kontu slēdzu ciet,nepaprasīju,lai atnes man tos grašus iezīmēt,pārskaitīju uz savu,bet tur jau ģimenes hakeri priekšā,visas kabatas sajauca.Atliektikai sūkāt ķepu...
Ķepu sūkāt jau par vēlu - ir pavasaris, sniegs nokusis, jāceļas augšā.
Закрыть
Краткое описание нарушения