Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Obligātie rekvizīti maksājuma uzdevumā К списку тем

Obligātie rekvizīti maksājuma uzdevumā
Kas obligāti jānorāda maksājuma uzdevuma mērķī? Pēc PVN likuma sanāk- rēķina numurs un datums, vai vēl kaut kas?
Casy
Casy 09.06.2004 13:40
781 сообщение на сайте

Ответы (5)

Es domāju, ja priekšnodoklis tiek atskaitīts pēc rēķina saņemšanas, tad ar to arī pietiks. Bet, ja priekšnodoklis tiek atskaitīts pēc apmaksas, būtu loģiski norādīt arī priekšnodokļa summu. Jebkurā gadījumā, daudz laika tas neprasīs :).
Martinas
Martinas 09.06.2004 14:10
38532 сообщения на сайте
Думаю когда вы получаете распечатки поступлений и там идет хоть какая-то ссылка на документ по которому производится оплата намного легче работать. НДС отмечаете в платежке 18% или 5%
Iks
Iks 09.06.2004 18:28
нет сообщений на сайте
Mums pāris gadus vai vēl agrāk bija pārbaudē akcīzes nodokļa speciālisti un norādīja ,ka MU jāuzrāda - ja apmaksa par akcīzes precēm - Apmaksa par alkoh.dzērieniem. , ... par tabakas izstrādājumiem. Tas palicis vai nē ? Paldies .
Rikija
Rikija 09.06.2004 19:00
41 сообщение на сайте
Jā ja nemaldos, tad tas vēl ir spēkā, nesen redzēju kā viena mana paziņa tā dara! raksta iekšā-par alkoholu vai tabakas precēm.
Casy
Casy 10.06.2004 08:59
781 сообщение на сайте
Tagad vēl tad arī par alu !
Rikija
Rikija 10.06.2004 13:01
41 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.