Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Obligātie rekvizīti maksājuma uzdevumā К списку тем
Ответы (5)
Es domāju, ja priekšnodoklis tiek atskaitīts pēc rēķina saņemšanas, tad ar to arī pietiks. Bet, ja priekšnodoklis tiek atskaitīts pēc apmaksas, būtu loģiski norādīt arī priekšnodokļa summu. Jebkurā gadījumā, daudz laika tas neprasīs :).
Думаю когда вы получаете распечатки поступлений и там идет хоть какая-то ссылка на документ по которому производится оплата намного легче работать. НДС отмечаете в платежке 18% или 5%
Iks 09.06.2004 18:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Mums pāris gadus vai vēl agrāk bija pārbaudē akcīzes nodokļa speciālisti un norādīja ,ka MU jāuzrāda - ja apmaksa par akcīzes precēm - Apmaksa par alkoh.dzērieniem. , ... par tabakas izstrādājumiem. Tas palicis vai nē ? Paldies .
Rikija 09.06.2004 19:00
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Jā ja nemaldos, tad tas vēl ir spēkā, nesen redzēju kā viena mana paziņa tā dara! raksta iekšā-par alkoholu vai tabakas precēm.
Tagad vēl tad arī par alu !
Rikija 10.06.2004 13:01
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть