Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Grāmatvedības firmas pakalpojumi К списку тем

Grāmatvedības firmas pakalpojumi
Ir doma turpmāk uzņēmumam savus pakalpojumus sniegt kā SIA. Viss tā kā būtu skaidrs,bet radās jautājums - vai es kā SIA varu veikt grāmatvedības pakalpojumu ar paša uzņēmuma grāmatvedības programmu, braukt pie viņiem uz vietas strādāt un izmantot viņu kancelejas preces, telefonu, printeri? Vai te nav kādi ierobežojumi? Paldies
Party
Party 18.05.2009 15:37
154 сообщения на сайте

Ответы (43)

http://www.vgk.lv/lv/forum/5/82532/page/1/
Klvn2
Klvn2 21.05.2009 20:28
нет сообщений на сайте
Ilma

ziņojumu: 18154 20.05.2009 17:06

Piekrītu Sofijai6

> Pirmkārt, tas nebūs sadarbības, bet pakalpojuma līgums ! Un tā ir svarīga atšķirība.

Nu es jau pašā sākumā teicu, ka tas būs pakalpojuma līgums:-D

Piekrītu teicu par to , ka pareizi viss jānoformē.

Un par to ziņošanu - daudzi jau ir ziņojuši:-D
Ilma
Ilma 21.05.2009 21:57
30495 сообщений на сайте
Es tomēr tik pārliecināta nebūtu, ka tā ies cauri, gribu piekrist Jums Party un llmas viedoklim, bet tomēr tās pazīmes var stipri pielīdzināt šādam gadījumam un uzskatīt vairāk jūs par darbinieku! Ja nu vēl tiešām ir grāmatvedības uzņēmumā vairāk darbinieku, kurus tad nu izsūta katru uz savu firmu, varbūt būtu vieglāk aistāvēt šo pozīciju, bet tā kā Jūs esat viena, tad diez vai!

Ja jūs izmantojat vienu un to pašu programmu gan pie klienta, gan savā SIA adresē un informācija in viegli importējama, tad domāju var apiet bez riska.
Mdaina
Mdaina 05.06.2009 15:35
250 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.