Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Internetveikals un preču piegāde pa pastu К списку тем

Internetveikals un preču piegāde pa pastu
Man ir atvērts Internetveikals. Pircējs (fiziskās personas) apmaksa par preci caur banku. Kad ir saņemta samaksa par preci, es izsūtu to pa pastu. Sakiet lūdzu, kādi attaisnojuma dokumenti jānoformē, sūtot preces pa pastu? Vai obligāti jānoformē pavadzīmi ar VID piešķirtajiem numuriem? Vai var iztikt ar kādu citu dokumentu? Ja es noformēsu pavadzīmi, man jādabū to atpakāļ. Bet diezvai kāds to sūtīs man atpakāl.
Ingulja14
Ingulja14 25.06.2009 11:56
8 сообщений на сайте

Ответы (3)

Aizmirsu piebilst. Es esmu IK statusā.
Ingulja14
Ingulja14 25.06.2009 11:57
8 сообщений на сайте
kad es sūtīju, man atnāca pavadzīme, kuru parakstīju un to nogādāja atpakaļ firmai bez manas ziņas. Nezinu, kas tas par pakalpojumu, interesējieties paši. Statuss laikam būtu vienalga.

Dzīvē biežāk gadās, ka uz tās pavadzīmes klients nemaz neparakstās un vispār tādu nesaņem....
Putnins_a
Putnins_a 25.06.2009 13:00
201 сообщение на сайте
Mums pasta darbinieks deva pavadzīmi parakstīt un tad laikam paši sūta atpakaļ. Vajag painteresēties, ko pasts piedāvā. DHL paši nodod pavadzīmi atpakaļ.
Dora36
Dora36 25.06.2009 13:59
351 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.