Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pakalpojuma cena līgumā. К списку тем
Pakalpojuma cena līgumā.
Sveiki!
Ja veicam pakalpojumu citai firmai, vai līgumā obligāti jabūt noteiktai pakalpojuma cenai, būtībā šodien mēs tak savu pakalpojumu piedāvājam pa vienu cenu un rīt jau par citu. Vai tiešām nepietiek, ja līgumā ir teikts, ka pakalpojuma cena ir atspoguļoto preču-pavadzīmē rēķinā?
Paldies jau iepriekš.
Ответы (6)
Может быть просто генеральный договор,а цены пишите в актах и счетах.
Parasti par cenām gan vienojas līgumā...Jo kāda nozīme līgumam, ja tajā netiek atrunāts, ka konkrētajam klientam ir konkrēta cena?
bet ja jau līgumā ir viena cena, tad jau mēs nevaram piedāvāt par lielāku cenu? vai tad atkal jataisa līguma pielikums? un katru nedēļu rakstīt pielikumus?
В договоре МОЖЕТ не быть цены и он может быть заключен на год, на два. и т.д. Пишите в договоре,что цена устанавливается по устному соглашению и закрепляется в акте или счете на конкретную поставку.
Nu mēs ar tādu piegādātāju, kas katru nedēļu cenas maina un palielina gan laikam neslēgtu līgumu....Bet tas mans personīgs viedoklis:))))
Договор может заключаться не на отдельный товар, а на группу товаров и чтобы не описывать весь ассортимент можно писать проще, напр.промышленные товара.;-) и т.д.
Закрыть
Краткое описание нарушения