Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
soc. atskaites
Ar 30. jūniju zaudē darba ņēmēja statusu valdes locekļi, kuriem atlīdzība nav noteikta. Uzņēmumam ir viens īpāsnieks- valdes loceklis, kuram nebija noteikta atlīdzība uu soc. atskaites nodevu pa 0.00. Ko darīt, vai soc. atskaiets ir tāpat jaiesniedz un kas notiek ar riska nodevu?
PALDIES!
Ответы (41)
Nerunāšu vairs ar Jums:-P
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_387.gif[/img]
Я тоже не могу в ВИД дозвониться, не понимаю на валдс лоцекля -уволенного ранее нужно подавать сооб-ие с 25 кодом:-<
Kādā sakarā? Kas vienreiz jau atbrīvots par to nekas vairs nav jānodod.
Es arī savākšu visas savas lupatu lelles un iešu tūlīt pat uz citām trepēm spēlēties.
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_313.gif[/img]
Anda
Tas es vai Ambera? Vai varbūt kāda cita...
Kam vārds sākas ar A...
Visi, kam vārds sākas ar A.......
Man nav ko teikt.
Kas te ko teikt?! palasi, ko par mums saka un viss skaidrs. Bilžuks vietā
Tas nu gan tiesa. Bet man - jo vairāk mani aprej, jo man saldāks miegs.
Dievs dod manam pēlējam
Zelta zobus, vara mēli,
Piecus grašus kabatā,
Maizes kuli mugurā.
Paldies, mīļā, paldies. Kur nu es viens pats tik daudz likšu...
Vairākos komentāros Andaz rosina izveidot jaunu sadaļu "studentiem". Ieteikums ir apsveicams! Bet palasot Andaz un Aivara007 dzēlīgos komentārus, varbūt vajadzētu izveidot sadaļu tieši tādiem cilvēkiem kā viņi, piemēram sadaļa "kliedzēji" var arī savādāk nosaukt, jo šiem ļautiņiem diena, kurā nav kādam "uzriets" virsū, ir pagājusi velti. Varbūt tā viņi cenšās kompensēt un noslēpt savus kompleksus, bet varbūt te arī vietā teiciens: Latvietis latvietim labākais un saldākais ēdiens!:'(
Energy, neuzņemiet visu tik nopietni.Cilvēki bieži vien laiž humoru.
Pavasaris, sauliite spiid silti un jauki, lapinjas plaukst, putninji chivina... diikjiitis, raamajaa uudenii uudensrozes smarzoo, begemotinjsh peld.
Tam uz deguna vardiite Energy seezh.... un doma:
Stulba diena- pretiigaa saule spiid, stulbie putni klaigaa, un veel visam paari kautkaads debiils begemots pie pakaljas pielipis!!!!:-x
Ilma, ar mani vis ir normāli un humoru es saprotu un uztveru ļoti labi.
Vienkārši dažiem ir jāzin ta dēvētā "humora" robeža!
Закрыть
Краткое описание нарушения