Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Jaunās adreses К списку тем
Klaudijan 08.07.2009 10:56
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Ответы (13)
Kāda problēma! Rajona vietā - novads.
Arī pagasts jānorāda, tā Latvijas pasts skaidroja, jo vienā novadā ir daudz māju ar vienādiem nosaukumiem.
Pasta indeksi nemainīšoeties, tālruņu numuri arī palikšot tie paši.
SIA "Tautumeita"
Alūksnes novada Liepnas pagasta "Mežnorās" p.n.LiepnaLV-4354
Arī pagasts jānorāda, tā Latvijas pasts skaidroja, jo vienā novadā ir daudz māju ar vienādiem nosaukumiem.
Pasta indeksi nemainīšoeties, tālruņu numuri arī palikšot tie paši.
SIA "Tautumeita"
Alūksnes novada Liepnas pagasta "Mežnorās" p.n.LiepnaLV-4354
Я считаю, что вполне могли обойтись пока старыми билетами, "шлепнуть" на них штампик с новым адресом и все.
Ja presē drukātais ir patiesība, tad sanāk - no oda uzpūsts zilonis. Ja tas attiektos uz mani, es to tā neatstātu.
Bet es jau nepārzinu lietas apstākļus, varbūt ka ir pavisam citādi. Ticēt žurnālistiem - tas pats, kas uz ledus gabala braukt pa karstu ūdeni.
Bet es jau nepārzinu lietas apstākļus, varbūt ka ir pavisam citādi. Ticēt žurnālistiem - tas pats, kas uz ledus gabala braukt pa karstu ūdeni.
Я вчера в районной газете (даже не знаю, как она теперь считается ) об этом же читала.
Valsts ieņēmumu dienesta Valkas nodaļas nodokļu konsultācijas daļas priekšniece Ausma Eglīte informē, ka Smiltenes novada dome ir izņēmusi jauno uzņēmumu reģistrācijas numura apliecību ar jaunu reģistrācijas numuru un juridisko adresi. "Ja nebūtu mainījies numurs, tad kinoteātris vēl varētu izlaipot ar iepriekšējām kino biļetēm, bet ne tagad, jo datiem biļetē un apliecībā jāsakrīt," stāsta A. Eglīte.
http://www.ziemellatvija.lv/portals/smiltene/raksts.html?xml_id=9115
Чужих денег не жалко.
Valsts ieņēmumu dienesta Valkas nodaļas nodokļu konsultācijas daļas priekšniece Ausma Eglīte informē, ka Smiltenes novada dome ir izņēmusi jauno uzņēmumu reģistrācijas numura apliecību ar jaunu reģistrācijas numuru un juridisko adresi. "Ja nebūtu mainījies numurs, tad kinoteātris vēl varētu izlaipot ar iepriekšējām kino biļetēm, bet ne tagad, jo datiem biļetē un apliecībā jāsakrīt," stāsta A. Eglīte.
http://www.ziemellatvija.lv/portals/smiltene/raksts.html?xml_id=9115
Чужих денег не жалко.
Toties ar vecajiem zīmogiem novadi drīkstēs štempeļot vēl gadu! Un uz vecajām veidlapām rakstīt. Jo naudas ta nav!
Vajadzēja paskatīties vai VID veidlapā adrese pareiza!! Tur jau arī tagad gan novadi, gan nenovadi!
Vajadzēja paskatīties vai VID veidlapā adrese pareiza!! Tur jau arī tagad gan novadi, gan nenovadi!
Vai uz UR nebūs jādod izmaiņas adresē.Ja bija pilsēta-Valka,tad tagad Valkas novads,vai kā? Un vispār kā jāraksta adrese?Un kā ar rajonu? jo rajonā ir vairāki novadi.Unrajons vai jārkasta vai kā?
Es tieši nesen tai pašai Eglītei zvanīju par adresēm, maiņām, norādījumiem utt...nu atbilde bija - nu tāda - nekāda. Tad UR Valmieras nodaļa mums labāk izskaidroja...un Lursoft datu bāzes lapā sameklējām jaunās adreses... Būs jānomaina visi papīri, čeku izdrukas un kvītis uz jauno adresi un VIDos jāiesniedz izmaiņu pieteikumi.
Licupe 09.07.2009 13:50
18 сообщений на сайте
18 сообщений на сайте
Smiltenē, cik sapratu cepšanās bija nevis par adresi, bet reģistrācijas Nr., kurš bija mainījies Novada domei
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть