Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pavadzīme
Vai man pavadzīme, ko piegādātājs nosaucis par "Pakalpojumu pavadzīmi" ar kaut kādu sevis paša piešķirtu (ne VID reģistrētu) numuru ir jāliek PPR žurnālā vai nē?
(man aizdomas, ka nav jāliek)
Ответы (14)
Par pakalpojumiem var VID numurētu pavadzīmi neizrakstīt.Izklausās, ka tas ir pakalpojums. Tad pie pavadzīmēm nav jāreģistrē.VID numurētas
pz.irpar precēm.
Tas labi, ka visiem te jautri
Es varbūt kaut ko ne tā nosaucu, bet doma bija, ka VID nereģistrēta pavadzīme nav uzskatāma par "īstu pavadzīmi"?
kamēr rakstīju, parādījās vēl viens komentārs, paldies, to arī vēlējos uzzināt
Mani samulsināja "Pakalpojumu pavadzīme" ar kaut kādu sevis paša piešķirtu (ne VID reģistrētu) numuru...;-)
Tas vienkārši būs rēķins nosaukts par vavadzīmi:-D
Nē! Rēķins vēl nāca līdzi atsevišķi
Ну значит, в той фирме так учет построен, что на оплату дают счет, а когда услуга выполнена - документ о том, что услуга выполнена.
Piekrītu Martinas, tā "pakalpojumu pavadzīme" būs dokuments par to ka pakalpojums ir sniegts, es to drīzāk nosauktu, piemēram, par darbu pieņemšanas-nodošanas aktu, un loģiski rēķins par šo pakalpojumu jums tiek piestādīts atsevišķi.
Šāda "pakalpojumu pavadzīme" jums nav jāreģistrē PPR žurnālā.
Cīrulīt, kas tās pavadzīmes tekstā? No tā atkarīga puslīdz sakarīga atbilde.
Aivars007: Jums šodien "Cīrulīši" vien prātā
http://www.vgk.lv/lv/forum/7/83716/page/last/
Tekstā akurāt viss tas pats, kas jebkurā parastā pavadzīmē, tik vien kā papildus pierakstīts
"Šis dokuments apliecina tkai pakalpojuma/darba izpildi un neaizvieto rēķinu."
Un nāca tas papīrs līdzi "Zalktis" programmai, ko saņēmam pa pastu.
Закрыть
Краткое описание нарушения