Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

finanšu apgrozījums К списку тем

finanšu apgrozījums
Lūdzu vai kāds nevarētu paskaidrot ko nozīmē un kā vismaz aptuveni iegūst ciparu finanšu apgrozījumam!!! Galvenā gramatvede prom ar galiem, bet klientam uz rītdienu jāsniedz atbilde..
Beginner
Beginner 20.07.2009 19:09
6 сообщений на сайте

Ответы (8)

Un kas tad jūs par grāmatvedi, ja ne rīta ne vakara nesaprotat?

Ja prasa neto apgrozījumu - tātad ieņēmumu summa attiecīgā periodā.

Kas domāts ar vārdiem "finansu apgrozījums", tas jājautā tam, kas to pieprasa.
Aivars007
Aivars007 20.07.2009 19:13
26984 сообщения на сайте
jā, esmu iesācēja, piekrītu, bet tik daudz, kas ir neto apgrozījums, es tomēr zinu. paldies. bet esot kaut kāds specifisks aprēķins nepieciešams un otra galā iespējams ir tāds pats iesācējs, jo nekadus sīkākus paskaidrojumus nesniedza.
Beginner
Beginner 20.07.2009 19:34
6 сообщений на сайте
Kā tie iesācēji visur tiek pie darba? Es, ar visu savu pieredzi nekā nevaru darbu atrast:-/ Bet visādi bez pieredzes strādā lielos uzņēmumos, ka grab
Andaz
Andaz 20.07.2009 20:07
27892 сообщения на сайте
Mani personīgi priecē, ka jūs tik daudz zināt.

Tad jau vajadzēja zināt arī to, ka jautājums jāuzdod tam cilvēkam, kurš jums lūdz izdarīt to, ko jūs nezinat. Šeit forumā taču jums neviens nav lūdzis iesniegt finansu apgrozījumu, vai es kļūdos?

Un ja galvenā grāmatvede projām ar galiem, tad ir taču kāds viņs vietā bez galiem? Vai varbūt jūs tā būtu?

Anda

Lielai daļai uzņēmumu ir tā - jo nezinošāks grāmatvedis, jo labāk.

Es arī tādējādi no viena klienta šķīros, jo gribēja par katru cenu, lai es tāds padumjāks būtu...
Aivars007
Aivars007 20.07.2009 21:45
26984 сообщения на сайте
Lieliski, kā man patīk, ka cilvēki ir tik atsaucīgi un saprotoši, kā arī iecietīgi un pretimnākoši. Saulainas un gaišas domas vien zib no Jūsu puses, tā vien gribās parlasīt un slepus priecāties, tik pacilājoši un viegli ap sirdi paliek, ka tik jauki cilvēki šai pasaulē....
Beginner
Beginner 27.07.2009 10:44
6 сообщений на сайте
Beginner, а что Вы обижаетесь? Это же самые прописные истины в бухгалтерии. И правильно Анда пишет. С ее-то опытом и знаниями она не может найти достойную работу. И почему этими знаниями надо делиться в виде подсказок недоучкам? Идите, поучитесь и сами сможете ответить на все вопросы. Никто же не идет делать операции на сердце, если ничего не знает об этом. А почему все считают себя бухгалтерами?
Aleksja
Aleksja 27.07.2009 13:38
10004 сообщения на сайте
Par šo un vēl citiem jautājumiem iespējams diskutēt forumā http://***censored***/lat/forums
Elissa
Elissa 28.07.2009 12:21
9 сообщений на сайте
Elissa, реклама у нас в разделе "Доска объявлений".
Martinas
Martinas 28.07.2009 12:36
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.