Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauna atceres diena
http://www.vestnesis.lv/?menu=doc&id=195055
Drīz jau katru dienu vajadzēs kaut ko svinēt vai par kaut ko sērot. Diezin vai pasaulē ir otra tāda valsts kā Latvija - visu gadu kaut ko svin, ja nav ko svinēt - tad sēro.
Ответы (16)
Uh kā ciest nevaru tās visas neskaitāmās atceres dienas kuras nemaz neatceros.Murgskaut kāds.Jā cik dzirdēju Lietuvā un Igaunijā obligāti jāizkar karogs tikai valsts dibināšanas dienā.Bet mūsējiem jau vienmēr jāskrien lokomotīvei pa priekšu, tāpēc tagad ir tādā dxxx.
Nabaga sētnieki! No rītiem un vakaros, kad ar suni staigāju, šie mūžīgi čāpo ar karogiem pār plecu...
Es pie savas mājas ne reizes to melno lentu neesmu izkārusi. Ja sodīs, tad zināšu, par ko maksāju. Nu nespeju es Pūpolsvetdienā, bērna izlaidumā utt. piekārt pie mājas sēru lentu. Simboli ir nopietna lieta, bet Latvijas valstsvīri tā vienkārši apkar visas malas ar melno ES ESMU PRET!!!!!!
Так, вроде бы, собирались отменить вывешивание флага по поводу и без, как в остальном цивилизованном мире...
Ko nu atcelt, re liek vēl klāt>:-0
Ну так как-то же надо собирать налоги и самоуправлениям: чем не вариант.
Хоть штрафами...
У нас история уникальная. И боль вековая. Нам без светков и сеерас никак не возможно...
"Visskaistākais" šajā faktā ir tas, ka 21.augustsjau visu laiku ir bijusi atceres diena! "Cienījamā" valdība pat nepaskatās, ka ottreiz pieņem to, kas jau ir spēkā!:-/
Papildināt... ar skaitli un vārdiem "23.augustu ...
LV ir arī ar 21.augustupapildināt!
Ну не могут же они все помнить, а секретариат, видимо, пропустил это...
Es vienu vasaru paskaitīju - ar divu nedēļu intervālu pieņēma vienus un tos pašus grozījumus!
Закрыть
Краткое описание нарушения