Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
negrāmatvedība - auto sēdekļu pārvalki К списку тем
Ответы (10)
Ну и задала Ты Инарочка вопрос, меня вот мои сидения в авто устраивают, только вот хоть убей, понятия не имею из какого они материала, вроде как на бархат похоже, но понятное дело, что это не бархат.
Visneizturīgākie ir tie, kam tāds kā veico laiku tīkliņveida ( kā zvejas tīkls ar caurimiņiem) materiāls ir pielietots, ne viss, bet atsevišķas daļas.
Manā uztverē pūkainie ir visizturīgākie, nav arī novērots ka spalvu met, ja nu vienīgi atsevišķiem paša apģērba gabaliem ir tendence ar visu aplipt.
Manā uztverē pūkainie ir visizturīgākie, nav arī novērots ka spalvu met, ja nu vienīgi atsevišķiem paša apģērba gabaliem ir tendence ar visu aplipt.
nu cik es sapratu tad tie ir velūra, kas līdzigi samtam.
Es jau arī kaut kā uz tiem "zvejas tīkliem" ar aizdomām skatos, man jau šķita, ka tie tādi neizturīgi varētu būt.
Bet tie mīkstie man te mantojumā no iepriekšējā saimnieka ir nākuši, bet nu tādi nu pavisam savalkāti, novalkāti, sabružāti. Jābrauc laikam uz Rumbulu meklēt.
Es jau arī kaut kā uz tiem "zvejas tīkliem" ar aizdomām skatos, man jau šķita, ka tie tādi neizturīgi varētu būt.
Bet tie mīkstie man te mantojumā no iepriekšējā saimnieka ir nākuši, bet nu tādi nu pavisam savalkāti, novalkāti, sabružāti. Jābrauc laikam uz Rumbulu meklēt.
Vai tad tagad vispār ir pārdošanā auto sēdekļu pārvalki? Nav gadījies redzēt. Jebšu Jūs domājiet par pilnīgu nomaiņu- nodīrāšanu?
Sēdekļiem izmanto parastu mēbeļaudumu, man labāk velūrs. Āda dārgi un auksti, bet vienkārši audi ļoti ātri smērējas. Ja runāt par pārvalkiem automobiļu sēdekļiem, tad tas no tieviem sintētiskiem audiem. IMHO.
tajā labā skatījos jau, bet tie visi izskatās sintētiski.
Ambera, jā pārdošanā ir auto sēdekļu pārvalki kāpēc gan lai nebūtu? :))
Ambera, jā pārdošanā ir auto sēdekļu pārvalki kāpēc gan lai nebūtu? :))
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть