Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
negrāmatvedība - kaut kas no mistikas :) К списку тем
Ответы (19)
Varbūt tas saistīts ar atvaļinājumu aprēķināšanu, vai ar valdes locekli, kurš negrib pats ar sevi noslēgt darba līgumu... ?
Bet varbūt arī Jēkaba pili pilnmēness sasniedzis...!
Mani tas viss interesē, bet neko tādu dzirdēt (pagaidām) man nav nācies.
Bet varbūt arī Jēkaba pili pilnmēness sasniedzis...!
Mani tas viss interesē, bet neko tādu dzirdēt (pagaidām) man nav nācies.
sākumā sapratu skaita gada skaitļa ciparus kopā 22.11.1973 = 2+2+1+1+1+9+7+3 = 26, tad 2+6=8 bet tālāk es nesapratu kā tika līdz skaitlim 14 no maniem gada skaitļiem.... domāju, ka varbūt kāds arī kaut ko tādu ir dzirdējis Bet nu ja nav, tad nav... laikam jau pilnmēness sasniedzis tos cilvēkus, man tā augstākā matemātiak nekad nav padevusies.
Nu re - varbūt visiem grāmatvežiem sanāk 8 - steidzami jāveic socioloģiskā aptauja.
Bet mani priecē kas cits. Es visu laiku domāju un biju pārliecināts, ka Cleo par mani 7 reizes gudrāka, arī ar Albinu zināšanu jomā nevaru līdzināties, bet te pēkšņi... vienādi skaitļi! Varbūt arī "muhļītie" koeficienti būtu vienādi...? Tagad uz dzīvi raudzīšos optimiskāk - man arī ir 8! Tāpat kā Cleo un Albinai! Bet, ja ko nezināšu, tāpat zvanīšu Cleo - kā līdz šim...
Taču šeit ir arī skaitļu meistari - Bateikins, piemēram, un citi - palīdziet taču kaut ko "samuhļīt", lai beidzot zinām, kurš gudrāks...
Bet mani priecē kas cits. Es visu laiku domāju un biju pārliecināts, ka Cleo par mani 7 reizes gudrāka, arī ar Albinu zināšanu jomā nevaru līdzināties, bet te pēkšņi... vienādi skaitļi! Varbūt arī "muhļītie" koeficienti būtu vienādi...? Tagad uz dzīvi raudzīšos optimiskāk - man arī ir 8! Tāpat kā Cleo un Albinai! Bet, ja ko nezināšu, tāpat zvanīšu Cleo - kā līdz šim...
Taču šeit ir arī skaitļu meistari - Bateikins, piemēram, un citi - palīdziet taču kaut ko "samuhļīt", lai beidzot zinām, kurš gudrāks...
Aivar, nu nav problēmu zvani droši Tikai jā, brīdini, ka tas esi tu Pēdējā reizē gan uzreiz nesapratu, kas par aģentu Neesmu es gudrāka, es jau arī vēl tikai mācos no dzīves.
У меня есть дружок-приятель, который занимается нумерологией.
Всю мою семью пересчитал. Все было верно.
Но дело это достаточно серьезное, потому как важно не только сосчитать, но надо уметь и истолковать.
Всю мою семью пересчитал. Все было верно.
Но дело это достаточно серьезное, потому как важно не только сосчитать, но надо уметь и истолковать.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть